Neler Yeni

CS:GO da Haksız Yere Vac Ban Yedim

Axi_fatih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
K********
steam desteğe sürekli spam yapma verdiği cevaplara maçlarının tekrar izlenmesini izle eğer owervac yediysen
Mesaj otomatik birleştirildi:

steam desteğe sürekli spam yapma verdiği cevaplara maçlarının tekrar izlenmesini izle eğer owervac yediysen
maçlarının tekrar izlenmesini iste

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
Mesaj otomatik birleştirildi:

maçlarının tekrar izlenmesini iste
hep aynı cevapları veriyorlar uğraşmak istemiyorum artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Mert
Yanlış hatırlıyorum sanırım.
Umarım kısa zamanda çözülür.
umarım çözülür çünkü hiç bir şekilde 3.parti yazılımı kullanmadım hatta cfg dosyası bile kullanmadım oyun dosyalarında isim dahi değiştirmedim, steam destek ve valvede çalışan bir geliştiriciye e posta attım, ss ve maç sonu kayıtlar ile birlikte. dönüş bekliyorum

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Merhaba cs de yaklaşık 400 saatim var ve 155 in üstünde galibiyetim vardı maalesef takımıma gelen rus lar yüzünden nova elo sunda takılı kaldım
ve dün bir maça girdim bir tane smoke içi vuruş yaptım ve tabikide hile demeye başladılar ve reportladılar fakat hile mile asla kullanmadım
Sizce banım kalkarmı steam destek e de yazdım
Ya da banımı kaldırmak için ne yapmam gerek?
Eğer vac ban yediysen hile kulanmışsın dostum çünkü vac reporta bakmıyor ! Vac ban sisteme daha önce tanımlanmış 3.yazılım uygulama görürse banlıyor.Ama overwatch ban yediysen 100 kişi civarı inceliyor ve genelikle hepsi şüpheli desede ban yemiyorsun çünkü son kararı valve veriyor.

Son düzenleme:

KronosEP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Sercan
Bende yaklaşık 2 sene önce smoke karbon atmıştım sonra ban yedim kaldı öyle.

reptile

80+
Hep aynı cevapları veriyorlar

Resmi sayfasinda destek ekibinin yasaklamalari kaldiramayacagi acik bir sekilde belirtilmis. Size bu bilgileri sunmama ragmen hala destek ekibine mesaj atiyorsaniz bosa zaman harciyorsunuz. Destek ekibinin yasaklamalari kaldirma gibi bir yetkisi yok. Hicbir zaman olmadi.

Bir Overwatch yasagi ayriyeten VAC yasagina dönüstürülüyorsa kaldirilma ihtimali sifir. Ugrastiginiza degmez kisacasi.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
Resmi sayfasinda destek ekibinin yasaklamalari kaldiramayacagi acik bir sekilde belirtilmis. Size bu bilgileri sunmama ragmen hala destek ekibine mesaj atiyorsaniz bosa zaman harciyorsunuz. Destek ekibinin yasaklamalari kaldirma gibi bir yetkisi yok. Hicbir zaman olmadi.

Bir Overwatch yasagi ayriyeten VAC yasagina dönüstürülüyorsa kaldirilma ihtimali sifir. Ugrastiginiza degmez kisacasi.
artık cs yide bıraktım zaten uğraşmıyorum

sana kesin cevap verim benim 700 sat oynamışlığım var. hile açmama rağmen vac yedim 2 yıldır açılmadı. sürekli yazdım sonuç aynı vsc banınızı açamayız

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,577