Merhaba,
Hesabınız veya telefon numaranıza kayıtlı bir hesap, bir hile yazılımı çalıştırırken Valve Anti-Cheat (VAC) korumalı bir sunucuya bağlandı ve hesabınız bir VAC yasaklaması aldı. Bu yasaklama 72 saat içinde hesabınızda belirecektir. Yasaklamanın hesabınıza uygulandığını ancak henüz görünür olmadığını unutmayın.
Hile kullanıldığından habersiz ya da hesabı o esnada siz kullanmıyor olsanız bile VAC yasaklamaları kalıcıdır, Steam destek olarak bunları kaldırma yetkimiz yoktur. Bu konuda herhangi bir itiraz sistemi sunmuyoruz ve yasaklamaya yol açan hileleri açıklamıyoruz.
VAC, oyuncuların adil olmayan harici uygulamalar kullanmasını engellemek için tasarlanmıştır ve bizler de bütün oyuncuların adil bir oyunun tadını çıkartabilmeleri için hile konusunda sıfır tolerans politikasını izliyoruz.
Lütfen
VAC yasaklaması aldım makalemizi okuyun. Bu makale, yasaklamalar ve bunun hesaplar üzerindeki etkisiyle ilgili Steam Destek olarak size sağladığımız tüm bilgileri içermektedir.
VAC yasaklamanızla ilgili elimizde olan tüm bilgileri sizinle paylaştığımız için bu destek talebini kapatıyorum. Farklı bir sorununuz varsa lütfen yeni bir destek talebi oluşturun. Ancak bundan sonra VAC yasaklamanızla ilgili tüm destek taleplerinin yanıtlanmadan kapatılacağını unutmayın.
Steam Support
Daniel
arkadaşlar böyle bir yazı geldi. açmadığım bir hileyi nasıl açmışım gibi gösteriyorlar anlamıyorum.şimdi bu banın kalkması imkansız mı