Neler Yeni

CS:GO da Haksız Yere Vac Ban Yedim

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
Valve gibi büyük bir şirket neden insanları bu kadar kolay bir şekilde banlıyor.30 saatlik adamlar maçlarda 40 50 vuruyor banlanmıyorlar.son 8 maçımda en fazla 21 vurmuşum VAC yiyorum.Adalet Valve dede bitmiş...Kim bilir benim gibi kaç kişi vardır.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu

reptile

80+
bu ban'ın kalkması imkansız mı?

Daha önce de belirtmistim. Eger yasaklamaniz ayriyeten VAC yasagina dönüstürülürse kalkmayacagindan emin olabilirsiniz diye. Birbirinden bagimsiz calisan her iki anti-hile sistemi de suclu oldugunuza hükmetmis ve yasaklanmissiniz.

Böyle bir yasaklamanin da kaldirilma ihtimali sifir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Mert
Merhaba,

Hesabınız veya telefon numaranıza kayıtlı bir hesap, bir hile yazılımı çalıştırırken Valve Anti-Cheat (VAC) korumalı bir sunucuya bağlandı ve hesabınız bir VAC yasaklaması aldı. Bu yasaklama 72 saat içinde hesabınızda belirecektir. Yasaklamanın hesabınıza uygulandığını ancak henüz görünür olmadığını unutmayın.

Hile kullanıldığından habersiz ya da hesabı o esnada siz kullanmıyor olsanız bile VAC yasaklamaları kalıcıdır, Steam destek olarak bunları kaldırma yetkimiz yoktur. Bu konuda herhangi bir itiraz sistemi sunmuyoruz ve yasaklamaya yol açan hileleri açıklamıyoruz.

VAC, oyuncuların adil olmayan harici uygulamalar kullanmasını engellemek için tasarlanmıştır ve bizler de bütün oyuncuların adil bir oyunun tadını çıkartabilmeleri için hile konusunda sıfır tolerans politikasını izliyoruz.

Lütfen VAC yasaklaması aldım makalemizi okuyun. Bu makale, yasaklamalar ve bunun hesaplar üzerindeki etkisiyle ilgili Steam Destek olarak size sağladığımız tüm bilgileri içermektedir.

VAC yasaklamanızla ilgili elimizde olan tüm bilgileri sizinle paylaştığımız için bu destek talebini kapatıyorum. Farklı bir sorununuz varsa lütfen yeni bir destek talebi oluşturun. Ancak bundan sonra VAC yasaklamanızla ilgili tüm destek taleplerinin yanıtlanmadan kapatılacağını unutmayın.

Steam Support
Daniel

arkadaşlar böyle bir yazı geldi. açmadığım bir hileyi nasıl açmışım gibi gösteriyorlar anlamıyorum.şimdi bu banın kalkması imkansız mı
steam hesabını aile paylaşımı üzerinden birileriyle paylaştın mı veya numaranı eğer aile paylaşımında bulunduysan bir ekran görüntüsü atar mısın. aynı durum bu sabah benimde başıma geldi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
valorantta oynadım 5 6 mç attım ama csgo gibi sarmadı beni
İlk kısmı okudum konunun banın açıldı mı bilmiyorum ama banlanan kişilerin banları kolay kolay açılmaz,durduk yere banlanmak çok düşük ihtimaldir.Genel olarak ban dalgası atılmıştı çok eskiden herkes neden banlandım felan diyordu fakat banlananların hepsi oyunun dosyalarını kurcalayan kişilerdi,banlanan arkadaşlarımdan biliyorum.1500saatlik csgo birden fazla kez smoke içi vurdum vs fakat ban dahi yemedim,temiz olabilirsiniz fakat sistemin sizi şüpheli görecek bir şey yaptığınıza eminim.Owerwatchları 1 kişi izlemiyor.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
İlk kısmı okudum konunun banın açıldı mı bilmiyorum ama banlanan kişilerin banları kolay kolay açılmaz,durduk yere banlanmak çok düşük ihtimaldir.Genel olarak ban dalgası atılmıştı çok eskiden herkes neden banlandım felan diyordu fakat banlananların hepsi oyunun dosyalarını kurcalayan kişilerdi,banlanan arkadaşlarımdan biliyorum.1500saatlik csgo birden fazla kez smoke içi vurdum vs fakat ban dahi yemedim,temiz olabilirsiniz fakat sistemin sizi şüpheli görecek bir şey yaptığınıza eminim.Owerwatchları 1 kişi izlemiyor.
hiçbir hile kullanmadım ve banım hala açılmadı.
steam hesabını aile paylaşımı üzerinden birileriyle paylaştın mı veya numaranı eğer aile paylaşımında bulunduysan bir ekran görüntüsü atar mısın. aynı durum bu sabah benimde başıma geldi
hiçbirşeyimi paylaşmadım aile paylaşımı falanda yapmadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Mert
hiçbir hile kullanmadım ve banım hala açılmadı.

hiçbirşeyimi paylaşmadım aile paylaşımı falanda yapmadım
bir arkadaşımla konuştum hesabı hile kulanmamasına rağmen ban yemiş nedeni ise hesabı daha önceden bir arkadaşına vermiş onun hile açmasından ban yemiş, sorun hileden dolayı ban yemesi değil ban yediği hesap hangi bilgisayarlarda açıksa o bilgisayarla oyun oynanan tüm hesaplar banlanmış. daha önceden ban yemiş bir bilgisayar üstünden girilmiş olabilir mi hesaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Mert
overwatch müfettişleri dedikleri insanlar 150 galibiyeti olan insanlar hiç bir vasfı olmayan biri bile 150 galibiyet alabilir oyunda ve bu onların doğru bir görüşe sahip olabileceklerinin garantisi değil. inceleyen kişi veya kişiler kaç yaşında bu oyunu ne kadardır oynuyor veya ne kadar hakim mechul. bu sabah bende overwatch banı yedim steam destek ve steam geliştiricisine sorunumu belirtip oyun geçmişlerimi yolladım. haksız yere aldığım bu banın peşini bırakmayacağım bende

Top Bottom