Neler Yeni

CS:GO da Haksız Yere Vac Ban Yedim

ElectriX

80+ Silver
Overwatch tarafından atılmış ban açılabilir Ama sistemin attığı Vac mi ne o açılamz.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Merhaba cs de yaklaşık 400 saatim var ve 155 in üstünde galibiyetim vardı maalesef takımıma gelen rus lar yüzünden nova elo sunda takılı kaldım
ve dün bir maça girdim bir tane smoke içi vuruş yaptım ve tabikide hile demeye başladılar ve reportladılar fakat hile mile asla kullanmadım
Sizce banım kalkarmı steam destek e de yazdım
Ya da banımı kaldırmak için ne yapmam gerek?
aga be :)

ben de bi maçta 5-6 kere no scope attım awp ile diye maçta atıldım oylamayla :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba cs de yaklaşık 400 saatim var ve 155 in üstünde galibiyetim vardı maalesef takımıma gelen rus lar yüzünden nova elo sunda takılı kaldım
ve dün bir maça girdim bir tane smoke içi vuruş yaptım ve tabikide hile demeye başladılar ve reportladılar fakat hile mile asla kullanmadım
Sizce banım kalkarmı steam destek e de yazdım
Ya da banımı kaldırmak için ne yapmam gerek?
ya takma yeni hesap aç knk

tak gerçi allah bilir skinler silahlar falan coşuyodu da
e yapacak bişey yok bea

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
aga be :)

ben de bi maçta 5-6 kere no scope attım awp ile diye maçta atıldım oylamayla :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya takma yeni hesap aç knk

tak gerçi allah bilir skinler silahlar falan coşuyodu da
e yapacak bişey yok bea
20 tl lik envanter vardı :) o önemli değilde emeklerim çöp oldu rank ta umrumda değil 155 galibiyet kolay olmuyo be

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
20 TL lik envanter vardı :) o önemli değilde emeklerim çöp oldu rank ta umrumda değil 155 galibiyet kolay olmuyo be
anlarım valla ben yeni başladım daha onbaşı rütbe 1 im 2 haftalık pc ile
ben bile öldüm buraya gelene kadar allah bilir sen naptın orata kadar ☹️

bu arada ppyi çaktım farketmedim değil 😉
gizli bilgi kimse duymasın

reptile

80+
@firatbey

Ne fark eder? Kaldirilmis mi? Kaldirilmis. Kac sene önce oldugunun bir önemi yok. Resmi sayfada bile hatali yasaklamalarin kaldirilacagi belirtilmekte. Daha neyi tartisiyoruz ki?

Son düzenleme:
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
Merhaba,

Hesabınız veya telefon numaranıza kayıtlı bir hesap, bir hile yazılımı çalıştırırken Valve Anti-Cheat (VAC) korumalı bir sunucuya bağlandı ve hesabınız bir VAC yasaklaması aldı. Bu yasaklama 72 saat içinde hesabınızda belirecektir. Yasaklamanın hesabınıza uygulandığını ancak henüz görünür olmadığını unutmayın.

Hile kullanıldığından habersiz ya da hesabı o esnada siz kullanmıyor olsanız bile VAC yasaklamaları kalıcıdır, Steam destek olarak bunları kaldırma yetkimiz yoktur. Bu konuda herhangi bir itiraz sistemi sunmuyoruz ve yasaklamaya yol açan hileleri açıklamıyoruz.

VAC, oyuncuların adil olmayan harici uygulamalar kullanmasını engellemek için tasarlanmıştır ve bizler de bütün oyuncuların adil bir oyunun tadını çıkartabilmeleri için hile konusunda sıfır tolerans politikasını izliyoruz.

Lütfen VAC yasaklaması aldım makalemizi okuyun. Bu makale, yasaklamalar ve bunun hesaplar üzerindeki etkisiyle ilgili Steam Destek olarak size sağladığımız tüm bilgileri içermektedir.

VAC yasaklamanızla ilgili elimizde olan tüm bilgileri sizinle paylaştığımız için bu destek talebini kapatıyorum. Farklı bir sorununuz varsa lütfen yeni bir destek talebi oluşturun. Ancak bundan sonra VAC yasaklamanızla ilgili tüm destek taleplerinin yanıtlanmadan kapatılacağını unutmayın.

Steam Support
Daniel

arkadaşlar böyle bir yazı geldi. açmadığım bir hileyi nasıl açmışım gibi gösteriyorlar anlamıyorum.şimdi bu banın kalkması imkansız mı

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,691