aynenkader arkadaşıyız hocam
aynenkader arkadaşıyız hocam
Şey aklısızın biri gelip ow da ban atamaz ilk owa gidiyor sonrasında valve kontrol ediyor haksız yere ban yemezsin sisten falan vurma ile alakası yok büyük ihtimalle hile veya skin changer kullandın steamin yanış ban atma diye bir şeyi yok çok nadir olsa bileMerhaba cs de yaklaşık 400 saatim var ve 155 in üstünde galibiyetim vardı maalesef takımıma gelen rus lar yüzünden nova elo sunda takılı kaldım
ve dün bir maça girdim bir tane smoke içi vuruş yaptım ve tabikide hile demeye başladılar ve reportladılar fakat hile mile asla kullanmadım
Sizce banım kalkarmı steam destek e de yazdım
Ya da banımı kaldırmak için ne yapmam gerek?
Abo sherlock
abim ben sana bak böle vurdum şöyle vurdummu dedim bende zamanında hile kullandım info aldım hile acmadan hileden ınfo aldım vac yedım ower yedim diyorum gel ws atalım demiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birkere herşeyden yasakalnmıs olabilirsin takımında hile vardır info vermiştir sende bilmeden oraya aim tutarken yakalanmıs olabilirsin ses kasmıssındır aim duvardayken adam arkada olur böle böle yakalanmışsındır.
knk bişi sorucam yorumunun altına sistem özellikleri nasıl yazıyorsunuzresimdeki tarih ney hacım.
İmza kısmından.knk bişi sorucam yorumunun altına sistem özellikleri nasıl yazıyorsunuz
pc nin dosyalarına bakar valve ve kalkar benceMerhaba cs de yaklaşık 400 saatim var ve 155 in üstünde galibiyetim vardı maalesef takımıma gelen rus lar yüzünden nova elo sunda takılı kaldım
ve dün bir maça girdim bir tane smoke içi vuruş yaptım ve tabikide hile demeye başladılar ve reportladılar fakat hile mile asla kullanmadım
Sizce banım kalkarmı steam destek e de yazdım
Ya da banımı kaldırmak için ne yapmam gerek?
ben saldım artık cs yi umrumda değil artık.steamden haksız yere yediğim overwatch banı bu gün itibari ile kaldırıldı. sistem dosyalarımı incelemiş olmalı ki herhangi bir sorun tespit etmediler. yardımcı olabileceğim bir şey olursa eğer yardım ederim. 17 gün sürdü sorunun düzeltilmesi
hala kalkmadı ve artık umrumda değil kalkıp kalkmamasıPC nin dosyalarına bakar valve ve kalkar bence
dostum sebepsiz yere kimse vac yemez. bi kere bile hileyi çalıştırdıysan hop geçmiş olsun. 3. hesabım bu 1. hesap hileyi abarttım cahildim 1.5k cs vardı çöp oldu. 2. hesap hileyi pcden silmemiştim ve 2. hesap varken hileyi silmeye bastım ve hileyi silme prgramı açıldı o sebeple ban yedim. şimdi full reset attım yepyeni hesapla başladım umarım böyle devam eder. kimse yanlışlıkla vac ban yemiyor. bende bu forumda çok yardım istemiştimben saldım artık cs yi umrumda değil artık.
hala kalkmadı ve artık umrumda değil kalkıp kalkmaması