Neler Yeni

CS:GO da Haksız Yere Vac Ban Yedim

federalper

80+ Silver
Merhaba cs de yaklaşık 400 saatim var ve 155 in üstünde galibiyetim vardı maalesef takımıma gelen rus lar yüzünden nova elo sunda takılı kaldım
ve dün bir maça girdim bir tane smoke içi vuruş yaptım ve tabikide hile demeye başladılar ve reportladılar fakat hile mile asla kullanmadım
Sizce banım kalkarmı steam destek e de yazdım
Ya da banımı kaldırmak için ne yapmam gerek?
Şey aklısızın biri gelip ow da ban atamaz ilk owa gidiyor sonrasında valve kontrol ediyor haksız yere ban yemezsin sisten falan vurma ile alakası yok büyük ihtimalle hile veya skin changer kullandın steamin yanış ban atma diye bir şeyi yok çok nadir olsa bile

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Evet zamanında çok haksız ban yiyen oldu fakat ban yemelerinin sebebi arkada çalışan sweetfx cs go skin changer gibi uygulamalardı yani şöyle söyleyim vac sistemi boş ban atmıyor arkada 3.parti yazılım bir uygulama görürse onu tarıyor diyelim ki taradı ve sisteme kayıtlı değil ban yemiyorsunuz fakat ücretsiz hilelerde başkası ban yiyor ve o yazılım oraya taranmış oluyor ve o yazılımı açan herkes ban yiyor sistem bu şekilde kill ile alakası yok istersen 50 kill al istersen 60 farketmiyor fazla kill alırsan ov düşme ihtimalin var ama anladığım kadarıyla vac yemişsin.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
abim ben sana bak böle vurdum şöyle vurdummu dedim bende zamanında hile kullandım info aldım hile acmadan hileden ınfo aldım vac yedım ower yedim diyorum gel ws atalım demiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkere herşeyden yasakalnmıs olabilirsin takımında hile vardır info vermiştir sende bilmeden oraya aim tutarken yakalanmıs olabilirsin ses kasmıssındır aim duvardayken adam arkada olur böle böle yakalanmışsındır.
resimdeki tarih ney hacım.
knk bişi sorucam yorumunun altına sistem özellikleri nasıl yazıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Mert
steamden haksız yere yediğim overwatch banı bu gün itibari ile kaldırıldı. sistem dosyalarımı incelemiş olmalı ki herhangi bir sorun tespit etmediler. yardımcı olabileceğim bir şey olursa eğer yardım ederim. 17 gün sürdü sorunun düzeltilmesi

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Merhaba cs de yaklaşık 400 saatim var ve 155 in üstünde galibiyetim vardı maalesef takımıma gelen rus lar yüzünden nova elo sunda takılı kaldım
ve dün bir maça girdim bir tane smoke içi vuruş yaptım ve tabikide hile demeye başladılar ve reportladılar fakat hile mile asla kullanmadım
Sizce banım kalkarmı steam destek e de yazdım
Ya da banımı kaldırmak için ne yapmam gerek?
pc nin dosyalarına bakar valve ve kalkar bence

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
steamden haksız yere yediğim overwatch banı bu gün itibari ile kaldırıldı. sistem dosyalarımı incelemiş olmalı ki herhangi bir sorun tespit etmediler. yardımcı olabileceğim bir şey olursa eğer yardım ederim. 17 gün sürdü sorunun düzeltilmesi
ben saldım artık cs yi umrumda değil artık.
PC nin dosyalarına bakar valve ve kalkar bence
hala kalkmadı ve artık umrumda değil kalkıp kalkmaması

sEmick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Semih BULAT
ben saldım artık cs yi umrumda değil artık.

hala kalkmadı ve artık umrumda değil kalkıp kalkmaması
dostum sebepsiz yere kimse vac yemez. bi kere bile hileyi çalıştırdıysan hop geçmiş olsun. 3. hesabım bu 1. hesap hileyi abarttım cahildim 1.5k cs vardı çöp oldu. 2. hesap hileyi pcden silmemiştim ve 2. hesap varken hileyi silmeye bastım ve hileyi silme prgramı açıldı o sebeple ban yedim. şimdi full reset attım yepyeni hesapla başladım umarım böyle devam eder. kimse yanlışlıkla vac ban yemiyor. bende bu forumda çok yardım istemiştim :(

Top Bottom