CS:GO da Haksız Yere Vac Ban Yedim

ne zaman yemiştin banı ve hile açmışmıydın
hile açmadım baya oldu 2 yıl önceydi lgs ye çalışıyordum en son lgs ye girdikten sonra rahatlamak adı altında tekrar bi döneyim dedim vac yemişim üstte kırmızı şekilde çizgi oluyor free şekilde prime olmayı denedim ama imkansız

hile açmadım baya oldu 2 yıl önceydi lgs ye çalışıyordum en son lgs ye girdikten sonra rahatlamak adı altında tekrar bi döneyim dedim vac yemişim üstte kırmızı şekilde çizgi oluyor free şekilde prime olmayı denedim ama imkansız
benim hesabım prime isi ve üstelik 155 galibiyetin üstündeydi inşallah hesabımı geri alabilirim

Tek kisinin karariyla mi yasaklama veriyorlar saniyorsun? Valve'in resmi konulari mevcut. Okumak bu kadar zor olmamali.
500 kişi falan izlemiyor. Attığın kaynakta da 500 kişi falan yazmamış. Uydurma bir sayı. İzlese izlese 10-15 kişi izliyordur 1 kişiyi.

benimkide prime banlanan s5 di rankım smurf kastığım arkadaşın çarı vardı muhafız yapmıştım onu internet kafede 400 saat kasılmıştım güzel günlerdi

500 kişi falan izlemiyor.

500 kisi diyen sizdiniz, ben degil. Ortalama 100-150 kisi civari bakiyor. Hadi sizin dediginiz gibi 10-15 kisi olsun, yine de nihai karar Valve'a ait. Eger bu 15 kisi yalandan adam yasaklasa bile haksiz oldugu sürece Valve bu karari iptal edecektir.

Kimse rastgele kafasina göre yasaklama veremez.

VAC lar açılmıyor diye biliyorum

Genelde 3-5 gün icerisinde VAC yasagina dönüstürülür. Tabii hatali bir yasaklama verilmemisse.

Genelde 3-5 gün icerisinde VAC yasagina dönüstürülür. Tabii hatali bir yasaklama verilmemisse.
hatalı olduğundan eminim çünkü hile asla kullanmadım inşallah vac ban yemem 30 gün beklemeye razıyım

csgo belki çıkıs tarihinden 2 sene sonra basladım her sene 10 15 hesap vaclattım hileden son 2 senedir. hilesiz oynuyorum ve 280hz monutorde fps kilidi kapalı oynadım baya geliştirdim kendimi kapı arkası scopsuz flick ler smoke taramalar flan 1 kere vac yemedim çok şükür.
Bunun günü nice nice vuruslar.
Bende monitörün crossunu açıp vuruyordum

500 kisi diyen sizdiniz, ben degil. Ortalama 100-150 kisi civari bakiyor. Hadi sizin dediginiz gibi 10-15 kisi olsun, yine de nihai karar Valve'a ait. Eger bu 15 kisi yalandan adam yasaklasa bile haksiz oldugu sürece Valve bu karari iptal edecektir.

Kimse rastgele kafasina göre yasaklama veremez.
100-150 kişi falan da bakmıyor. Ayrıca nihai karar Valve'e ait olsa bile hatalı VAC'lar atılabiliyor ki örnekleri mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,233
Üyeler
184,604
Son üye
sifirlarvebirler
Geri