genel bekleme süresi yazıyorOyuna girdiginiz zaman nasil bir uyari aliyorsunuz? Ona göre cevap vereyim.
ow'dan yemişsinizdir ticket atınMerhaba cs de yaklaşık 400 saatim var ve 155 in üstünde galibiyetim vardı maalesef takımıma gelen rus lar yüzünden nova elo sunda takılı kaldım
ve dün bir maça girdim bir tane smoke içi vuruş yaptım ve tabikide hile demeye başladılar ve reportladılar fakat hile mile asla kullanmadım
Sizce banım kalkarmı steam destek e de yazdım
Ya da banımı kaldırmak için ne yapmam gerek?
oldukça hatalı yazıyordu imleci üstüne getirdiğimdeSadece o kadar mi? Büyük ya da kücük hatali gibi bir sey yazmiyor mu?
nasıl yapıcağımow'dan yemişsinizdir ticket atın
oldukça hatalı yazıyordu imleci üstüne getirdiğimde
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yapıcağım
steam destek den gelen linkte ow ile ilgiliydi vac le ilgili bir şey yoktu
bunu da sormazsın ya
Oldukça hatalı yazıyordu imleci üstüne getirdiğimde.
Nasıl yapacağım?
3 arkadaş ortak olarak aynı gün içinde ban yedik ve hiçbirimizde hile yoktu ve hile dosyasıÖncelikle arkadaşım 2500 saati geçik csgo oyunum var global seviyelerde oynuyor face it giriyorum. Bu süreç içerisinde bir çok kez reportlandım overwatch a düştüm vs kesinlikle bir ban söz konusu olamaz durduk yere. Hile kullandığını iddia etmiyor dahi olsam bilgisayarın da bulunan ufak bir dll dosyasından bile yemiş olabilirsin. Steam desteğe başvurunu yap ama olumlu bir dönüş sağlayacaklarını sanmıyorum. Bilgisayarın da hiç bir dosya yok ise (3.parti yazılımı) ban yemen mümkün değil. Steam bu şekilde işliyor yani. iyi şanslar
yani hesabımdn artık maça giremeyecekmiyimBüyük Overwatch yasaklaması aldım. Bu ne anlama geliyor?
Büyük Overwatch yasaklamaları hile yapan oyunculara verilir ve kalıcıdır. Bu yasaklamaya sahip oyuncular VAC korumalı sunucularda oynayamaz, takas yapamaz ve CS:GO öğelerini Topluluk Pazarı’nda satamaz. VAC korumalı CS:GO sunucularında oynamak için yeni bir Steam hesabı oluşturulması gerekir.
Steam Destek :: SSS'ler
support.steampowered.com
Oldukca hatali diyorsa kalicidir, kaldirilmaz. 30 günlük süre sadece ilk oyunbozanlik yasaklamalarinda verilir.
Destek ekibi ile iletisime gecmenize hic gerek yok.
"Overwatch yasaklamalarına itiraz edilemez ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz veya süreleri azaltılamaz. Eğer otomatik bir şekilde belirlenen ve uygulanan bir bekletme süresi veya yasaklamanın hatalı olduğuna karar verilirse, bu yasaklama veya bekletme süresi sunucularımız tarafından otomatik bir şekilde geri alınacaktır."
Steam Destek :: SSS'ler
support.steampowered.com
Eger aldiginiz yasaklama ayriyeten VAC yasagina dönüstürülecek olursa (ki cok büyük bir ihtimal), yasaklamanin kalkmayacagindan emin olabilirsiniz.
artık maça giremeyecek miyim?
ben 30 günlük yedim diye düşünüyorumYasaklama kaldirilmadigi sürece korumali sunucularda oynayamazsiniz.
Ben 30 günlük yedim diye düşünüyorum.