Arama sonuçları: *

1. BoobaFett

Elden Ringin DLC'si Alınır Mı

ana oyunu sevdiysen düşünmene bile gerek yok sevdiğin şeyin daha fazlası
  2. BoobaFett

Açlıktan bacaklarım titremeye başlamıştı hala titriyor (hala devam)

açlık yüzünden kan şekerin düşmüş gibi geldi bana, yemek yedikten sonra kısa sürede düzelmesi lazım, şimdiye çoktan düzelmiş olman lazım mesela
  3. BoobaFett

Windows 10 kurdum pişman olup 11 e geçirdim nasıl sıfırlarım

windows 11 iso'sunu rufus programıyla usb ye yaz, daha sonra bilgisayar açılırken bios'a girip boot menüsünde taktığın usb'yi en üst sıraya koy, ayarları kaydedip yeniden başlat. ekrana windows kurma menüsü gelecek. burada eski windowsun oluşturduğu bölümlerin hepsini sileceksin, mesela 100 mb...
  4. BoobaFett

Yardım İşlemcimde Anormal Olarak 50-55 C Sıcaklık

yani sistemindeki işlemci 2 çekirdekli fazla güç üretmeyen bir işlemci olduğundan termal macun eski olsa bile çok ısınmıyor. canın istiyorsa değiştirebilirsin ısılar serin havada 35-40'lara falan düşer ama gereği yok
  5. BoobaFett

Bilgisayar İlk Açılışta Yüksek Fan Sesiyle Açılıyor

anakart ve fanlarla ilgili bir durum. bazı anakartlar bilgisayar açıldığında sistem sıcaklıkları, fan hızları falan yüklenmeden önce fanları hazır olarak %50 veya %100 gibi aralıklarda çalıştırabiliyor sende %100 çalışır halde malesef değiştirebildiğin bir ayar değil ama normal bi olay çok dert...
  6. BoobaFett

Hepsiburada 2.el ürün rezaleti

türkiyedeki garanti şirketleri ürün satıcıya satıldığında değil satan market aldığında başlatıyor garantiyi. ürün sıfırdır siz kutuda veya üründe farklı bir şey görmediyseniz. garantinin erken başlaması hakkında da yasal olarak size satıldığı tarihte başlar ama firmalar kafalarına göre...
  7. BoobaFett

forza horizon 5 ekranda pikselleşme

variable rate shading veya dynamic resolution gibi ayarların kapalı olduğuna emin misin?
  8. BoobaFett

Çözüldü✓ OBS kayıt bit hızım ne olmalı

yüklediğin video ne kadar kaliteli olursa olsun youtube videoları yerden ve internetten tasarruf etmek için belli bit oranlarına düşürüyor. buna maalesef yapacak bir şey yok, hatta sende yerden tasarruf etmek için biraz daha düşük bitlerde kayıt alabilirsin
  9. BoobaFett

XFX rx 6600 xt vs MSI rx 6600 XT

msi soğutucusu daha iyi diye biliyorum fan sesi karşılaştırmalarına bakabilirsin onun dışında farkları yok
  10. BoobaFett

Çözüldü✓ dualshock 4 xbox olarak algılıyor

bazı oyunlar dualshock 4 desteklemediğinden steam her oyun kolunu görebilsin diye xbox kolu gibi gösteriyor. oyunda dualshock 4 desteği varsa steam kol desteğini kapatıp girersen simgeler dualshock 4 olur
  11. BoobaFett

orjinal oyun dosyalarini indirme

var ama basit bir iş değil. önce telefonuna libretorrent veya flud gibi bir program indirmen lazım. daha sonra torrent sitelerinden (1337x gibi) istediğin oyunun oyun+crack ayrı klasörlerde olan bir uploadını bulman lazım. sen sadece oyunu indirip cracki indirmeyeceksin, daha sonra oyunu steam...
  12. BoobaFett

orjinal oyun dosyalarini indirme

oyunların orjinal hallerinin torrentlerini bulabilirsin telefona indirip bilgisayara taşıyabilirsin
  13. BoobaFett

Yardım Dualsense bluetooth bağlantısını kurduktan sonra kapanıyor

üstteki arkadaş doğru demiş dualsense için telefon şarj aletinizi kullanın 3 saate kadar tamamen dolduruyor. bilgisayara takarsanız 10 15 saate anca doluyor.
  14. BoobaFett

İşlemcim ryzen5 2600x ekran kartı önerisi yardımcı olur musunuz ? Bütçem 5500

2600 destekleyen anakartlar bios güncellemesiyle 5600 ü de destekler olması lazım
  15. BoobaFett

cpu ağırlıklı oyunlarda yapar. artık 2600 yeni oyunlarda 60 fps için bile zar zor yeterli. 3060 alırsan yeni oyunlarda 3060 ı tam gücüyle kullanamazsın ama ilerde ryzen 5600 alırım dersen bir sorun olmaz
  16. BoobaFett

en iyi fiyat performans olarak rx 6600 alabilirsin, veya alternatif olarak rtx 3050 alabilirsin
  17. BoobaFett

30gr termal macun 🔥🔥 19.90 🔥🔥

böyle macunlar ya bilgisayar tamircileri yada bilgisayarında internette gezmek vs gibi yoğun işlemler yapmayanlar için. dedemin falan bilgisayarına bakım yapacak falan olsam böyle bir şey kullanırdım, çünkü zaten daha fazlasına ihtiyacı yok bilgisayarının ama tabi bununla oyun vs oynanıp iyi...
  18. BoobaFett

anneannem için gainer ve protein tozu önerisi

kilosu aşırı düşük değilse bence zorla kilosunu yükseltmeye çalışmayın biraz zayıf olmanın zararı yok ama aldığı her kilo kalbi için daha kötü olur
  19. BoobaFett

Çözüldü✓ Aşırı kararsız kaldım mikrofon mu mikrofonlu kulaklık mı

ucuz mikrofonların kalitesi kulaklıklardaki mikrofonlardan farklı değil, o yüzden kulaklık diyorum. ikisine de ayrı ayrı bin lira verecek olsaydın kulaklık ve mikrofonu ayrı aldığında ikisininde daha kalitelisini alabilirdin ama
  20. BoobaFett

Replika DualShock 4 alınır mı?

ea app'i steame oyun olarak eklersen eski kolun büyük ihtimal yine sorunsuz çalışır
Top Bottom