Neler Yeni

anneannem için gainer ve protein tozu önerisi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Beyler anneannem bi türlü kilo alamadığı için supplement almak istiyoruz, şimdilik öneri lazım sadece sonra doktora soracağız almadan önce. Yemek çok yiyemediği için böyle bi çözüm aklımıza geldi besinlerden düşmesin vs diye. Ne kadar mantıklı pek bilmiyorum başka çözüm önerileriniz varsa onlarıda görmek isterim

Phanzox

80+ Silver
O tür suplementler böbreğe yük bindirdiği için yaşlılara önerilmez diye biliyorum.

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Beyler anneannem bi türlü kilo alamadığı için supplement almak istiyoruz, şimdilik öneri lazım sadece sonra doktora soracağız almadan önce. Yemek çok yiyemediği için böyle bi çözüm aklımıza geldi besinlerden düşmesin vs diye. Ne kadar mantıklı pek bilmiyorum başka çözüm önerileriniz varsa onlarıda görmek isterim
Çocuk ve yaşlılara verilen mamalar mevcuttur doktorlar bir dönem yazıyordu halen devam ediyor mu bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çocuk ve yaşlılara verilen mamalar mevcuttur doktorlar bir dönem yazıyordu halen devam ediyor mu bilmiyorum
nutricia fortini

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O tür suplementler böbreğe yük bindirdiği için yaşlılara önerilmez diye biliyorum.
o zaman önce doktora soralım o önersin bi şey hocam sigara fln da içiyor organları çok da düzgün çalışmıyordur sıkıntı olmasın

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
kilosu aşırı düşük değilse bence zorla kilosunu yükseltmeye çalışmayın biraz zayıf olmanın zararı yok ama aldığı her kilo kalbi için daha kötü olur

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
kilosu aşırı düşük değilse bence zorla kilosunu yükseltmeye çalışmayın biraz zayıf olmanın zararı yok ama aldığı her kilo kalbi için daha kötü olur
33 kilo hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,300
Üyeler
163,639
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom