Ezber bilgi. Pm at yardımcı olurumniye yanlış bir bilgi mi var doğrusu nedir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk bahsettiğin para da çok para ama
yeterli protein almadığı mı düşünüyorum ne yapmalıyım hangi suplementleri almalıyım?BCAA protein sentezini destekler,yemek yerken içmek veya antrenman yaparken içmek kas gelişimi konusunda iyi olur. Fakat yeterli protein aldığınızı düşünmüyor iseniz çok da gerek yok.
Protein tozunun önemi, protein ihtiyacını karşılamasından gelir.3 ünüde alsan bir günde kullansan bir şey olur mu mesela sabah kahvaltidan sonra proten tozu antermanda bcaa icsen aksam yemekten sonra gainer icsen nasil kullanilir bilmedoğim için
Protein tozu neden bu kadar sporcularin icin önemlo önemi nedir ki
peki bir güne nasıl ayıracaksın bunlarıProtein tozunun önemi, protein ihtiyacını karşılamasından gelir.
Üçünü de kullanabilirsin diye biliyorum, aşırı bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem ama üçünü de kullanabilirsin eğer maddi sorunun olmazsa.
Şahsen BCAA çok gerekli bulmuyorum ben daha çok vitaminden yanayım. Büyüme niyetim var ise bulk döneminde vs creatine/glutamine ve BCAA alırım. Hepsini aynı suya karıştırıp bile içebilirsin ben şahsen öyle yapıyorumyeterli protein almadığı mı düşünüyorum ne yapmalıyım hangi suplementleri almalıyım?
glutamine nedir ? ne işe yarar peki?Şahsen BCAA çok gerekli bulmuyorum ben daha çok vitaminden yanayım. Büyüme niyetim var ise bulk döneminde vs creatine/glutamine ve BCAA alırım. Hepsini aynı suya karıştırıp bile içebilirsin ben şahsen öyle yapıyorum
knk bcaa enerji verir diyor bir youtube kanalında ama aman bir şey değil diyor aslında yediğimiz yemeklerde felan bulunuyormuş kırmızı ette felan çok gerekli değil gibi duruyor onun yerine ne önerirsinŞahsen BCAA çok gerekli bulmuyorum ben daha çok vitaminden yanayım. Büyüme niyetim var ise bulk döneminde vs creatine/glutamine ve BCAA alırım. Hepsini aynı suya karıştırıp bile içebilirsin ben şahsen öyle yapıyorum
Dostum gözü kapalı alabilirsin, ben de bu markaya kefilim, ürünlerinden aldım gayette memnunum, 3 kardeş shreddedbrothers bu işi gerçekten yapıyorlar helal olsun ve yakında o çok güvenilen markaların, bütün gercekliklerini ortaya cikaracak aminospiking olayı. Neyse sen bu markadan şaşma hammaddesi en üst kalite, alabilirsen kesinlikle antrenman öncesi ve bcaa energy ikisi mükemmel kombin oluyor. Bütün ürünleri kaliteli.Bcaa nedir ? alınmalımıdır?
Protein tozu mu bcaa mı alınmalı?
bu bcaa dan :https://www.takehiq.com/urun/hiq-bcaa-energy-390g-cola-1
Gainer kilo almak biri için ek takviye olarak alınmalı mı ? kalori açığım kalıyor hep özellikle okula gittiğim günlerde
gainer: https://www.takehiq.com/urun/hiq-gain-deluxe-3-kg