Bcaa nedir? Bcaa mı Protein Tozu mu ? Gainer alınmalı mı ?

Bcaa ağrıları azaltan şey diye biliyorum.Spora giden arkadaşım var o buna benzer bir şey demişti

BCAA antreman sırasında size enerji verir, ağrıları azaltır fakat çok etkili değiştir. Ağrıları asıl azaltan Glutamindir.
Gainer kilo aldırıcıdır.
Protein tozu protein ihtiyacınızı karşılar.

Bcaa seni daha dinç tutar, enerjin falan yoksa enerji verir, yorgunsan yorgunluğun gider.
Gainer ise kütle alımına yardımcı olur.

Bcaa seni daha dinç tutar, enerjin falan yoksa enerji verir, yorgunsan yorgunluğun gider.
Gainer ise kütle alımına yardımcı olur.
3 ünüde alsan bir günde kullansan bir şey olur mu mesela sabah kahvaltidan sonra proten tozu antermanda bcaa icsen aksam yemekten sonra gainer icsen nasil kullanilir bilmedoğim için
Protein tozu neden bu kadar sporcularin icin önemlo önemi nedir ki

Benim kardiyolog protein tozu kullanma dedi.

kreatin kullanmıyorsan bu saydıklarının hepsini salla kreatin al

3 ünüde alsan bir günde kullansan bir şey olur mu mesela sabah kahvaltidan sonra proten tozu antermanda bcaa icsen aksam yemekten sonra gainer icsen nasil kullanilir bilmedoğim için
Protein tozu neden bu kadar sporcularin icin önemlo önemi nedir ki
Günlük protein ihtiyacını karşılamak için güzel bir gıda takviyesi bütçen varsa almanı öneririm ek olarak gidip Hiq almak zorunda değilsin yerinde olsam BigJoy veya BigJoy ile neredeyse aynı hammadde ile üretilen MySupplement Whey Proteini tercih ederdim.

Günlük protein ihtiyacını karşılamak için güzel bir gıda takviyesi bütçen varsa almanı öneririm ek olarak gidip Hiq almak zorunda değilsin yerinde olsam BigJoy veya BigJoy ile neredeyse aynı hammadde ile üretilen MySupplement Whey Proteini tercih ederdim.
Knk take hiq kaliteli dediler o yüzden ordan bakiyorum çok ta marka bilmedoğim için

Peki bunların günlük kullanimi nasil olmali proteim tozu bcaa gainer felan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kreatin kullanmıyorsan bu saydıklarının hepsini salla kreatin al
Knk ne işe yaradoğini bilmiyorum ama saç döküyor diyorlar

gainer öneriniz varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,076
Üyeler
183,518