Arama sonuçları: *

1. KDolunay

Kingston KC3000 SSD Sahte mi? Kod Çıkmadı

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Kingston'a mail attım, ilgili sonuç ve fotoğrafları gösterdim. Cevap olarak şöyle dediler: _____________________________________________________________ Hi, Thank you for the email. Based on the product photos you have provided; we have proceeded...
  2. KDolunay

PUBG FPS Ne Kadar Olmalı?

Arkadaşlar PUBG'de oyun içi ayarlarda, Görüntü kalitesini en yüksek olan HD-HDR gibi yapmayıp Akıcı olarak ayarlayınca, Kare hızı ayarında bir sekme daha açılıyormuş. Bu sayede herhangi bir hile vb yapmadan, Gameloop üzerinde 60 FPS 'i 90 FPS'e çıkarabildim. Araştıran arkadaşlara bilgi olsun.
  3. KDolunay

🔥İndirim Temu Ajazz AK680 Max Manyetik Klavye Vergisiz 985 TL

Peki bir gün F75 bozulursa veya daha iyisini almak istersem F/P açıdan düşünmeden, en iyisi diyerek, neyi almamı önerirsiniz?
  4. KDolunay

🔥İndirim Temu Ajazz AK680 Max Manyetik Klavye Vergisiz 985 TL

Hocam klavye konusunda tecrübesizim. F75 kullanıyorum. Daha iyisi dediğiniz hangisi veya hangileridir? Ne yönlerden iyidir yani artıları nelerdir? Fiyat olarak 3-5 katı ise F/P olarak denk neler vardır?
  5. KDolunay

Türkiye'de PC Toplamak: Beklemeli miyim?

Alınmış sistemi gömmeye gerek yok. Hayırlı uğurlu olsun. Rami ileride 32 yaparsınız. Kasa taş gibi. Bende 3000D var. Ondan da güzeldir. Bende KC3000 SSD var. Sizde bir tık iyisi Renegade. X670 güzel seçim. Çöp anakart seçmemişsiniz. Ssadece ekran kartı düşük kalmış, onu da yükseltirim ileride...
  6. KDolunay

Gaming gen tr neden bukadar ucuz güvenilir mi ?

Gaming.gen'den 4070TIS ESPOR sistemi aldım. Güvenilir firma. Satış sonrası ilgilenmeleri de harika. En azından ben öyle gözlemledim. Tek sıkıntısı (genel olarak çoğu pc sistesinde aynı) taksit olmayışıydı, peşin ödeme veya vade farkı oluyor.
  7. KDolunay

Gaming Gen TR'de Hazır Sistemlerde Neden 16GB Ram Üstünde Ram Seçeneği Yok?

Tahminimce ellerindeki çok da satılmayan ramleri veya anakartları eritmek için hazır sistemlere koyuyorlar. Ben de benzer sorunu yaşadım. ESPOR 4070TIS alırken 2 tane çoook kötü anakart, 1 tane de çok iyi ama 15bin lira değerindeki anakart vardı sistem içerisinde. Mecburen, çok iyi olanı...
  8. KDolunay

2k ve 27 inç Monitör Önerisi

Kullanıyorum, tavsiyemdir.
  9. KDolunay

Kule Tipi Soğutucuyu Kendim Takabilir Miyim?

Hocam kule var, kule var. Hangisinde 80 derece aldın acaba, tek fanlı 1 boruluysa 100 C bile görebilirsin. Bendeki kule bu, tank gibi zaten. Soğutmaması komik olur. 2k ya alacağın sıvı soğutma ise sesinden performansından vb çok da memnun etmez. Kaliteli bir sıvı ile sıradan bir havayı...
  10. KDolunay

Kule Tipi Soğutucuyu Kendim Takabilir Miyim?

Katılmıyorum. Ucuza sıvı soğutma alıp kahrını çekeceğine 2k ya Frost Commander gibi, Asssassin Sprit gibi taş gibi kule tipi olanlar var. Onları al, keyfine bak derim. Kule tipini azıcık kurulum videosu izleyen herkes takabilir. Önemli olan kule boyu ile kasa iç hacminin uyuşmasıdır...
  11. KDolunay

Oyun önerisi (bütçe fark etmez)

Bu başlığa bakmanızı öneririm. https://forum.donanimarsivi.com/konu/saglam-oyun-tavsiyesi-basligi.1053229/#post-9473109
  12. KDolunay

EN SEVDİĞİNİZ OYUN? (oyun önerisi)

Bu başlığa bakmanızı öneririm. https://forum.donanimarsivi.com/konu/saglam-oyun-tavsiyesi-basligi.1053229/#post-9473109
  13. KDolunay

Çözüldü✓ Sistemim için önerebileceğiniz 16 GB ram

İyi araştırın hocam, bazı sistemlerde 2 slot yerine 4 slot doldurmak hızı arttırmak yerine farklı durumlara yol açabiliyor. 2 slot daha çok öneriliyor genelde. Bu konuyu es geçmeyin. Markadan ziyade ram niteliğine odaklanın. CL değeri frekansı gibi.
  14. KDolunay

Hız testleri ve Kingston manager görüntüsü ekledim arkadaşlar, sizce hız değerleri normal mi? Sahte olması yönünde sıkıntı görüyor musunuz? 1736291914 ATTO uygulama değerleri.
  15. KDolunay

Oluyor diyorlar. Ancak alıp da koda rastlamayan da var. Kutuyu açmadan da kodunu görme şansımız zaten yoktu :) PCye bağlayıp bakayım. İnşallah orijinaldir.
  16. KDolunay

Merhaba arkadaşlar, Pazarama/Elmacık sitesinden SKC3000D/2048G KC3000 2TB/2048GB PCIe 4.0 NVMe M.2 ürünü satın aldım. Bu ürünün bayağı sahtesi dolaşıyormuş piyasada. Orijinallerinde Acronis kodu olduğu söyleniyordu kutu içinde. Bende kod çıkmadı. Ama plaka düzgün görünüyor. Henüz pcye takıp...
  17. KDolunay

...:::: SAĞLAM Oyun Tavsiyesi Başlığı :::...

Emeklerinize sağlık hocam. Diğer arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Yeni önerilere ya da öncekileri desteklemek açısından aynı oyun tavsiyelerini belirtmenizi bekliyorum arkadaşlar. Yeni sistem toplayan çoğu arkadaşın en çok ihtiyaç duyduğu şey bu tavsiyeler.
  18. KDolunay

PUBG FPS Ne Kadar Olmalı?

Haklı olabilirsiniz, yeni nesil oyunları pek tanımadığımdan olabilir. bu açıdan aşağıdaki forum başlığını açtım: https://forum.donanimarsivi.com/konu/saglam-oyun-tavsiyesi-basligi.1053229/ PUBG bahsettiğim gibi eskiden kalma emektar oyunum, o yüzden devam ediyorum. Keşke FPS'i de sisteme...
  19. KDolunay

1tb ssd önerir misiniz?

Bütçe de sunmalısın kardeşim. Bütçe sınırı olmadan sorarsan 1 TB bile az bence. 2 TB den aşağısı çağın gerisinde kalıyor.
  20. KDolunay

Sizce basketbola devam etsem nasıl olur

Kardeşim fiziksel özelliklerin basketbola çok müsait. Daha gelişim çağında olduğunu düşünürsek biraz daha uzayabilirsin. Bu da seni boy anlamında basketbola çok elverişli yapıyor tabii. Ancak fiziğin uyuyor diye basketbolcu olmak zorunda değilsin. Gelecekte pişman olmayacağın, "ömür boyu, en...
Top Bottom