Neler Yeni

🔥İndirim Temu Ajazz AK680 Max Manyetik Klavye Vergisiz 985 TL

Gurkanpiro

80+ Platinum
1500 1600 liraya kupon gelse 1000 liraya artık mekanik hisli steelseries logitech klavye daha iyi sanırsam :( roket gibi fırlayan keycaps paket gamepower da alınabilir bu fiyata;) tamam giriş seviyesi manyetik klavye rgb bile yok ama kupon gelse 1000 liraya ne varsa artık
sallayın geçin hocam kazık yiyelim biz ;)

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Yağız Berk Özel
Bu çöplere ciddi ciddi para mı veriyorsunuz? Hem de konu açmışsınız. Bizim Türk insanı garip ve aldatılmaya müsait.
1500 1600 liraya kupon gelse 1000 liraya artık mekanik hisli steelseries logitech klavye daha iyi sanırsam :( roket gibi fırlayan keycaps paket gamepower da alınabilir bu fiyata;) tamam giriş seviyesi manyetik klavye rgb bile yok ama kupon gelse 1000 liraya ne varsa artık
1500 TL'ye Aluminium alloy manyetik switch klavyeye çöp veya Gamepower klavye daha iyidir dediler ya la şaka gibi gerçekten anlamayan konuşmasın. Klavyeyi tercih etmezdim ama ihtiyacı olan alabilir.

Gurkanpiro

80+ Platinum
1500 TL'ye Aluminium alloy manyetik switch klavyeye çöp veya Gamepower klavye daha iyidir dediler ya la bizim Türk insanımız bu kadar cahil olmamalı. Klavyeyi tercih etmezdim ama ihtiyacı olan alabilir.
aula konusunda 1 ay bozulunca aglarsın dedi 2 ay geçti taş gibi hayla

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
umut
1500 TL'ye Aluminium alloy manyetik switch klavyeye çöp veya Gamepower klavye daha iyidir dediler ya la bizim Türk insanımız bu kadar cahil olmamalı. Klavyeyi tercih etmezdim ama ihtiyacı olan alabilir.
arkadaş gamepower daha iyi demedi yanlış olmasın ama bu fiyata başka bir şey de alınamayacağı için bilemedim

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
umut
f5 attım klavye stoğu bitmiş 5 saniye önce vardı :D

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Yağız Berk Özel
arkadaş gamepower daha iyi demedi yanlış olmasın ama bu fiyata başka bir şey de alınamayacağı için bilemedim
Dostum her türlü Gamepower klavye tercih edilmez hatta 2025 yılında neredeyse hiçbir hotswap olmayan klavye tercih edilmez Gamepower klavyelerinden belki 1-2 istisna olabilir .

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
umut
bozulursa switch değiştirirsin kablo kopsa yenisini alırsın bozulma falan kolpa biraz
aynen pcbler öyle kolay kolay bozulmuyor en fazla hot swap soketine zarar verirsin o da temuda 100 tanesi 100 lira mı neydi 160 liraya alırsın yedek parça ya da switch değişirsin başka bir şey olmaz

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Salih
Aula sarmadı beni hocam, sattım. Güzel klavye de manyetik switch istiyorum, 8K Hz, mümkünse Hall Effect. Tabi fiyatı da ona göre artacak orası ayrı. Elimde 3-4 klavye var zaten. Aula'dan iyi klavyelerim de var .
Hocam klavye konusunda tecrübesizim. F75 kullanıyorum. Daha iyisi dediğiniz hangisi veya hangileridir? Ne yönlerden iyidir yani artıları nelerdir? Fiyat olarak 3-5 katı ise F/P olarak denk neler vardır?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
umut
Dostum her türlü Gamepower klavye tercih edilmez hatta 2025 yılında neredeyse hiçbir hotswap olmayan klavye tercih edilmez Gamepower klavyelerinden belki 1-2 istisna olabilir .
sana katılıyorum ben gamepower tercih edilir falan demedim ki zaten :D bir arkadaş bu çöpe para mı veriyorsunuz bi de konu açmışsınız dedi ben de 1500 liraya bu klavye yerine gamepower ya da mekanik hisli logitech falan almak daha mantıklı herhalde :( diyerek şaka yaptım sadece

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Musa Topçu
tüh be stok bitmiş 1 hafta sonra kredi iadem geliyordu ne güzel kuponla berabir vergi dahil 1kya falan alabilirdim

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Yağız Berk Özel
Hocam klavye konusunda tecrübesizim. F75 kullanıyorum. Daha iyisi dediğiniz hangisi veya hangileridir? Ne yönlerden iyidir yani artıları nelerdir? Fiyat olarak 3-5 katı ise F/P olarak denk neler vardır?
Aula F75'ten farkı hissedeceğiniz klavyeler alimünyum ya da manyetik switch klavyeler onun dışında değişmeye gerek yok.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
umut
tüh be stok bitmiş 1 hafta sonra kredi iadem geliyordu ne güzel kuponla berabir vergi dahil 1kya falan alabilirdim
gelir belki stok ya da daha üst modelleri de gelebilir ajazz 159p 159 apex tarzı ben alcaktım normalde bu modeli giriş seviyesi diye iptal ettim elimde manyetik klavye var diye kuponla alınabilir bence

Top Bottom