Neler Yeni

🔥İndirim Temu Ajazz AK680 Max Manyetik Klavye Vergisiz 985 TL

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan
Hocam klavye konusunda tecrübesizim. F75 kullanıyorum. Daha iyisi dediğiniz hangisi veya hangileridir? Ne yönlerden iyidir yani artıları nelerdir? Fiyat olarak 3-5 katı ise F/P olarak denk neler vardır?
Hocam Aula F/P bir klavye. Fiyatına göre alternatifi yok. Ben fiyattan bağımsız olarak 8K Hz, Rapid Trigger, Hall Effect, Manyetik switch klavye bakınıyorum. En F/P olanı alma düşüncem var. Nerden baksanız Aula'nın 2 katı fiyatına mal olur o da minimum.

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Salih
Hocam Aula F/P bir klavye. Fiyatına göre alternatifi yok. Ben fiyattan bağımsız olarak 8K Hz, Rapid Trigger, Hall Effect, Manyetik switch klavye bakınıyorum. En F/P olanı alma düşüncem var. Nerden baksanız Aula'nın 2 katı fiyatına mal olur o da minimum.
Peki bir gün F75 bozulursa veya daha iyisini almak istersem F/P açıdan düşünmeden, en iyisi diyerek, neyi almamı önerirsiniz?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Yağız Berk Özel
Peki bir gün F75 bozulursa veya daha iyisini almak istersem F/P açıdan düşünmeden, en iyisi diyerek, neyi almamı önerirsiniz?
Hocam bütçenize ve piyasaya göre değişir klavye fiyatları genel olarak arttığı için şu çok f/p dediğimiz sonradan f/p olmayabiliyor.

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan
Alacağınız zaman öneri yapmak daha doğru olur hocam. Aula F75 belki 5 sene dayanacak bilemeyiz :)

Top Bottom