Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Bu 1 nisan olayı dümen galiba sağlam indirim daha olsa da bişeyler alsak tekrardan.
ben 1 nisandan sonra sipariş verdim geçti gümrükten. Siparişimin tutarı 40 usd filandı . Rica ettim düşük gösterdiler. vergisiz geçti. kargo ist ile elime ulaştı. bakalım 3 ayrı sipairşim daha var . switch ,keycaps vs geçerse onlarda buraya yazarım. brick 87 yi çok beğendim alıcak arkadaşlara tavsıye ederim. içinden 1 adet lego da cıkıyor. :D dyntab 75 e göre daha kaliteli hissettiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

NABİ KODU 30 DOLAR ÜSTÜ OLUYOR.DENEDIM OLUYOR SU ANDA.

tasarımı güzel duruyor
Hocam şarz kablosu örgülğ yapıya sahip. Dynatab 75 ten daha ağır. Boşluğun altında iki farkşı işlevsel kaydırmalı ses açma ve rgb parlaklık ayarı var. Yedek switxh çıkuyor. Bşr adet lego cıkıor. Keycaps takımı da çok güzel. Ben baya memnun kaldım.

Hocam şarz kablosu örgülğ yapıya sahip. Dynatab 75 ten daha ağır. Boşluğun altında iki farkşı işlevsel kaydırmalı ses açma ve rgb parlaklık ayarı var. Yedek switxh çıkuyor. Bşr adet lego cıkıor. Keycaps takımı da çok güzel. Ben baya memnun kaldım.
Benimde İnşAllah bu hafta gelecek sanırsam yaklaşık 1.5 kilogramlık , beğenirsem aula F75 yerine kullanabilirim.

brick 87 kuponla 40 usd cok guzel klavye tavsiye edrim
kanka afedersin ama otistik tasarimi var klavyenin

bu arada low profil uygun fiyatlı klavye varsa link birakirsaniz alabilirim reddragon k622 horus alacağım diğer türlü

arkadaşlar güzel bi mouse ihtiyacım var ajazz 159 proyu kaçırdım alamadım onun klasmanında indirimde mouse var mı ?

ben 1 nisandan sonra sipariş verdim geçti gümrükten. Siparişimin tutarı 40 usd filandı . Rica ettim düşük gösterdiler. vergisiz geçti. kargo ist ile elime ulaştı. bakalım 3 ayrı sipairşim daha var . switch ,keycaps vs geçerse onlarda buraya yazarım. brick 87 yi çok beğendim alıcak arkadaşlara tavsıye ederim. içinden 1 adet lego da cıkıyor. :D dyntab 75 e göre daha kaliteli hissettiriyor.

NABİ KODU 30 DOLAR ÜSTÜ OLUYOR.DENEDIM OLUYOR SU ANDA.
Hepsi geçti arkadaşlar vergi çıkmadı 3 ayrı sipariş.

Ekler

• IMG-20250429-WA0007.jpg
    IMG-20250429-WA0007.jpg
    320 KB · Hit: 56
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,730
Üyeler
173,247
Son üye