❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

Benim olayım farklı çünkü. Gümrük vergisine itiraz ettiğim için süründürme çalışmaları.
Ne oldu var mı bir gelişme?
Benimde maks. 220 tl olması gereken bir kargoma 800 tl vergi çıktı ve bende itiraz edeceğim. Teslim almadım zaten daha gelmedi. Dilekçeyi onlar hazır mı veriyor yoksa biz mi yazıyor bu süreçler nasıl işliyor?

Evet arkadaşlar 2 haftanın ardından başvurum sonuçlandı. 701tl'den 544'e indirmişler.
1712067444179.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne oldu var mı bir gelişme?
Benimde maks. 220 TL olması gereken bir kargoma 800 TL vergi çıktı ve bende itiraz edeceğim. Teslim almadım zaten daha gelmedi. Dilekçeyi onlar hazır mı veriyor yoksa biz mi yazıyor bu süreçler nasıl işliyor?
Geçmiş mesajlarda anlattım hocam.

Uzun uğraşlar sonucu ben de aldım klavyeyi , harbiden custom modlu klavyelerden iyi bir sesi var 2.5kya kadar bana göre alınabilcek en iyi klavye 700-800tl vergiyle bile alınır

Bu saçmalığa karşı ne yapmam gerekli? @Valsgarde
1712381351132.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kabul etmesem dağıtım mekezine geri gitse orası da çok uzak mecbur ödeyeceğim ama bu fiyat çok saçma değil mi

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçmiş olsun öncelikle bende klavye bakıyorum da siz EpoMaker'dan alıp bu durumu yaşamışsınız acaba ben WhatGeek'den alsam bu durumu yaşar mıyım? Bir çok kişi WhatGeek'den Yunexpress kargosu ile almış ve vergi ödememişler.

Arkadaşlar geçmiş olsun öncelikle bende klavye bakıyorum da siz EpoMaker'dan alıp bu durumu yaşamışsınız acaba ben WhatGeek'den alsam bu durumu yaşar mıyım? Bir çok kişi WhatGeek'den Yunexpress kargosu ile almış ve vergi ödememişler.
En son whatgeek tr ye gönderimi kapatmıştı. Kontrol ettiniz mi ?

Yunexpressle de alsan vergi çıkıyor ve whatgeekin şu an trye gönderimi yok , alınırsa şansı aliexpressten denemek en mantıklısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,756
Üyeler
183,631
Son üye
atabes
Geri