❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

Eskiden ab ülkesi olanlara 18 olmayanlara 20ydi dediğiniz gibi 30 olmuş , ama 1400 liralık ürüne yine de 700 lira vergi çıkmaz 12 dolar yazıldığı için 120 TL çıkar en azından
Ben epomaker yetkilisiyle görüştüm rica ettim yüksek yazar mısınız diye o da daha fazla vergi gelir dedi bakalım ne olacak

Hayır hocam banada Topkapı KDM'den geldi. Ancak ben almayınca en yakın merkez postaneye bıraktırdım. Zaten PTT'nin sitesinden hangisi şube hangisi merkez görüntüleyebiliyorsunuz. Mesela sizinde varmış. Arnavutköydeki gümrüğe gitti ürün. Zaten istanbulda 2 tane gümrük var. Biri arnavutköy biri ikitelli.
Evet bende de Esenler yazıyordu ama PTT'yi aradığımda Topkapı KDM adresini verdiler. Esenler yazıyor dememe rağmen adres orası çıkıyor dedi. Diğeri Büyükçekmece diye biliyordum öğrendiğim iyi oldu. Ama bir daha sorun yaşarsam bende uğraşacağım acelem olduğu için diğer seferlerde uğraşamadım.

Kargom şuan gümrükte gözüküyor. Baya hızlı göndermişler. Gelişmeleri merakla bekliyorum.

2 haftadır kargoda herhangi bir değişiklik yok normal bir şey mi bu?
kargo.png

Ekler

• 1711027070671.png
    1711027070671.png
    4.7 KB · Hit: 73
Aynen kankam. Benide baya beklettiler.
hocam ben adresimi X şehrine söylemiştim sonra İstanbula geldim 1 ay kadar burada kalıyorum. Gönderiyi sürekli kontrol ediyordum eğer tr ye gelirse ptt yi arayıp adresi X şehrinden İstanbul a değiştirecektim. Fakat PTT gönderiyi almış X şehrine götürmüş dağıtıma çıktığı anda mesaj attıde ptt den sms gelmişti , dolayısıyla teslim alamadım. Vergi olarak da 700 tl çıktı. Ne yapmam gerekir? 1 hafta sonra ürün geri gönderiliyormuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,756
Üyeler
183,631
Son üye
atabes
Geri