hyprox
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Çok teşekkürler, bu arada klavyeninizi güle güle kullanınAk820pro , diğer klavye hakkında bilgim yok , yukardaki mesajlara bir bakın arkadaş detaylı şekilde süreci anlatmıştı

Çok teşekkürler, bu arada klavyeninizi güle güle kullanınAk820pro , diğer klavye hakkında bilgim yok , yukardaki mesajlara bir bakın arkadaş detaylı şekilde süreci anlatmıştı
Teşekkürler siz de vergi sorununu çözersiniz umarım gelişmelerden haberdar edersinizÇok teşekkürler, bu arada klavyeninizi güle güle kullanın![]()
Umarım, tabii ki, yazarım gelişmeleri.Teşekkürler siz de vergi sorununu çözersiniz umarım gelişmelerden haberdar edersiniz
Ölçmedim ama cidden kısa sürüyor diyebilirim.Kullanan arkadaşlar klavyeyi şarj etme süreniz ne kadar sürüyor?
Ölçmedim ama cidden kısa sürüyor diyebilirim.
Aynı şekilde yapıyorum. Kullanım yaparken taktıktan bir süre sonra bakıyorum fullenmiş oluyor çıkarıyorum.Nasıl şarj ediyosunuz hocam? Usb ile bilgisayara bağlıyorum baya uzun sürüyor bende.
Ürünü 70 dolardan geçirseler %33 vergiyle 1k yapmıyor yavVergiler 1000tl ye yaklaşmış. Durum vahim.
cCcAynı şekilde yapıyorum. Kullanım yaparken taktıktan bir süre sonra bakıyorum fullenmiş oluyor çıkarıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürünü 70 dolardan geçirseler %33 vergiyle 1k yapmıyor yav
700 lira vergi ödediğime dua eder oldum şuanVergiler 1000tl ye yaklaşmış. Durum vahim.
Aynı şekilde yapıyorum. Kullanım yaparken taktıktan bir süre sonra bakıyorum fullenmiş oluyor çıkarıyorum.