❌İndirim Bitti! Ajazz AJ159 APEX 25 DOLAR

Bu pro apex değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben riske girmiyecem epomakerın ürünler bence geçmez adamlara sordum temsilcimiz yok dedi
Geçer arkadaşım diger konuda yazdım ya görmemişsin adamlara dedim sipariş verilme tarihini 31 Mart'ta cekebiliyomusunuz dedim çekeriz dedi siaprisi verin çektirin

Geçer arkadaşım diger konuda yazdım ya görmemişsin adamlara dedim sipariş verilme tarihini 31 Mart'ta cekebiliyomusunuz dedim çekeriz dedi siaprisi verin çektirin
Sipariş verilme tarihi önemli değilki gümrüğe ne zaman geldiği önemli ki adamların temsilci dedikleri şey yokmuş temuda var mesela

Sipariş verilme tarihi önemli değilki gümrüğe ne zaman geldiği önemli ki adamların temsilci dedikleri şey yokmuş temuda var mesela
Benim epomakerdaki siparişler
Nianın 7 8 inde gümrük ten geçti siparis tarihi önemli şimdi adam diyek 15 Mart'ta siparis geçti şimdi kargoya verildi gecmiycek mi

Her konuda inatlasmaya devamsiniz anlaşılan flying fish switch konusu gibi
Bilginiz olmadığı konu hakkında yorum yapmayın iyi geceler

Ekler

• IMG_20250413_041641.jpg
    IMG_20250413_041641.jpg
    61.8 KB · Hit: 44
Benim epomakerdaki siparişler
Nianın 7 8 inde gümrük ten geçti siparis tarihi önemli şimdi adam diyek 15 Mart'ta siparis geçti şimdi kargoya verildi gecmiycek mi
Yasa önceden haber verilmedimi yürürluğe bir andamı ki girdi önceki yasalarda önceden haber veriyorlardı 1 ay 20 gün felan önce yasayla ilgili şu tarihte yürürluğe gircek siparişlerinizi ona göre verin diye yazı geliyordu

Yasa önceden haber verilmedimi yürürluğe bir andamı ki girdi önceki yasalarda önceden haber veriyorlardı 1 ay 20 gün felan önce yasayla ilgili şu tarihte yürürluğe gircek siparişlerinizi ona göre verin diye yazı geliyordu
Ya şimdi şöyle adam sipariş verilmiş ürünü geçirir bide şimdi bakicak fatura tarihi 31, Mart bunu geciriyim basım ağrımasın dicek mecburi apex stoga girince bı ondan cekicem

Yeni yasadan sonra gelip gelmeyeceği belirsiz.
Padişah (!) kafasına göre yeni yasalar çıkardığı için artık bir klavye bile alamayacak Türk halkı :D

Belli olmaz dostun risk zaten vergi çıkarsa epomaker mimli bir çıkmaz iki çıkmaz üçüncüte biri patlarsa ürün kadar vergi öder ödemezzse imhaya gidebiliyor bazen buda parayı geri alamazsın demek

Yeni yasadan sonra gelip gelmeyeceği belirsiz.
Padişah (!) kafasına göre yeni yasalar çıkardığı için artık bir klavye bile alamayacak Türk halkı :D
Geçiyor gümrükten dün ve evvelsi gün 2 temu siparişim geçti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,771
Üyeler
174,781
Son üye
2000
Geri