yaman..k
80+ Silver
Tam alacaktım bitti bende şaşırdım.Ne ara bitirdiler
Tam alacaktım bitti bende şaşırdım.Ne ara bitirdiler
Evet Bursa'da sadece Temu için standart kargo depolarının yaklaşık 8 katı daha büyük bi depo alanı var. Ve evet bazı ürünler imhaya gidebiliyor. Kesin olmamakla beraber.yasaya gmre güvenlik için malzeme içerikleri app'a işlemiş zaten sonrada rep. atadı büyük ihtimalle oyüzden sorun olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
imha harbiden oluyor mu merak ettim
Yok imha ediliyor yazıyorlarya nereye gidiyor bu cihazshaco hocam yaşamıştı sanırsam kendisi cevap verirse daha dogru olur
Tahtalı köye kanka parçalıyorlar veya kullanılmayacak hale getirip çöpe yolluyorlar.Yok imha ediliyır yazıyorlarya nereye gidiyor bu cihaz
evet şansın kötüyse benim ki gibi çine imhaya gidiyoryasaya gmre güvenlik için malzeme içerikleri app'a işlemiş zaten sonrada rep. atadı büyük ihtimalle oyüzden sorun olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
imha harbiden oluyor mu merak ettim
Olay günü neredeydiniz neler yaşandı sdfsdfsdfevet şansın kötüyse benim ki gibi çine imhaya gidiyor![]()
apex daha iyi kutu içergi ve donanım olarakApex mi iyi pro mu?
evet şansın kötüyse benim ki gibi çine imhaya gidiyor![]()
bu epomaker temu degil oyüzdenAlıntıyı görüntüle
Toplam 7-8 kere iade yaptım hiç birinde ürünü istemediler. Hatta ürün tutarı 700-1600tl olan ürünleri bile istemediler
(Ürün hasarlıydı, onarmakla uğraşmak istemedim. İade almayınca onardım kullanıyorum)