kesilen faturadaki fiyata bakıyorlar söylemelik bir şey yok isterse sonra 200 euro olsun fiyatigümrük memuruna öyle dersin
kesilen faturadaki fiyata bakıyorlar söylemelik bir şey yok isterse sonra 200 euro olsun fiyatigümrük memuruna öyle dersin
3 dolarlık var da 33 dolar oluyor, geçirebilcez mi gümrükten?Altlimiti var hocam. Kullanabildin mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gizli sekmeden 3 dolar çıkana kadar çevir hocam.
yarına dolar kuru fırlıcak yaRiskine değmez. Stokların açılması en mantıklı olanı. Aynı sitede mouse stoğu ertesi güne açıldı.
Hayır, gümrük memurunun o gün karısıyla iyi geçinip geçinmediğine bağlı. Paketi açarsa trdeki fiyata göre vergilendirilir. Aldığın fiyat değil indirimsiz fiyata bakıyorlar. Tabi o gece iyiyse direkt faturayla geçebilir.kesilen faturadaki fiyata bakıyorlar söylemelik bir şey yok isterse sonra 200 euro olsun fiyati
Verme hocam. Alıp satmak için alıyorsan hiç alma. Akşamı bekle yenilenmezse de boşver. Dolar kuru artmazsa zaten yarın alırsın.Şimdi risk alıp 33 dolara sipariş vereyim mi ? Aksi halde bugün borsalar açıldıktan sonra hiç alamayız.
İmkansız değil bilerek düşük gösterilmesini uygulamak için yapıyorlar. Temuya aliexpress e gir bu yüzden indiirmlerle 30 euronun altına incek olsa bile satmaz sana. Hatta temu uyarı veriyor uygulanan indirimlerden önce 30 euro sınırının altında kalması lazım diye.Öyle bir şey imkansız senin alım yaptığın fiyat önemli alımdan sonra fırlayacak olan global fiyatı önemli değil
Ak980 katbekat iyi hocam. Numpad tüm tadı kaçırıyor.
Bu doğru değil. Bu tarz durumlarda asla TR fiyatını baz almamalısınız. O anki stok ve satıcı durumuna göre fiyatlar değişebiliyor, sırf kendi kafalarına göre fiyat girebiliyorlar. Türkiyede 3900 dediğiniz ürünün fiyatının 3900 olmasının nedeni Ares diye tek bir firmanın satış yapıyor olması. Yurt dışı fiyatına bakalım:Aula f75 2.500 gibi rakamlara bulunurken ak980 3800 3900 civarı. Ak980 %98 mekanik, lcd ekranı mevcut. Ben bunu yazarken ürün tükendi neredeyse.
hocam shenzenaudioda 50 dolarlık kulaklığı vergisiz sorunsuz aldım. Faturada fiyati 10-12 dolar gibi bir şey göstermişlerdi.Hayır, gümrük memurunun o gün karısıyla iyi geçinip geçinmediğine bağlı. Paketi açarsa trdeki fiyata göre vergilendirilir. Aldığın fiyat değil indirimsiz fiyata bakıyorlar. Tabi o gece iyiyse direkt faturayla geçebilir.
Bende uygulanmıyor ve bu durum başıma geldi cimere ilettim faturamı paşalar gibi getirildiİmkansız değil bilerek düşük gösterilmesini uygulamak için yapıyorlar. Temuya aliexpress e gir bu yüzden indiirmlerle 30 euronun altına incek olsa bile satmaz sana. Hatta temu uyarı veriyor uygulanan indirimlerden önce 30 euro sınırının altında kalması lazım diye.
Fiyatı düşük göstermelerinin mümkün olup olmadığını sordum, bana şu şekilde cevap verdiler:Gümrüğe takıldığında itiraz ederseniz sorun yaşarsınız. Siz satıcıdan fiyatı düşük göstermesini isteyin. Gümrüğe takılma durumunda itiraz ettiğiniz zaman 30 euronun üstünde kalacağı için sıkıntı olur. Girdiğin riske değmez. İndirim bitene kadar ara ara kontrol et.