Neler Yeni

Sizce basketbola devam etsem nasıl olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Yüksel
Öncelikle merhaba ismim berat 14 yaşındayım 1.93 boyum var 2 yıldır basketbol oynuyorum 1 yıldır düzenli bir şekilde kurs dahil basketbol oynuyorum sizce basket üzerinden devam etsem ilerde hayal kırıklığına uğrar mıyım veya devam etmiyip kendimi tamamen okula mı versem boyum 1.93 kilom 86-88

Celestial

80+
Boyun basketbol için iyi eğer gerçekten seviyorsan, yetenekli olduğunu ve ailenin sana destek olacağını düşünüyorsan kesinlikle devam etmeni öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boyun basketbol için iyi eğer gerçekten seviyorsan, yetenekli olduğunu ve ailenin sana destek olacağını düşünüyorsan kesinlikle devam etmeni öneririm.
ailemin bana söylediği şey eğer sen mutlu olcaksan biz senin arkandayız ve seni destekleriz diyolar bende seviyorum çok yetenekli değilim 10 tane üçlük atıyorum 4 tanesi turnikelerim kaçmıyo

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Salih
Kardeşim fiziksel özelliklerin basketbola çok müsait. Daha gelişim çağında olduğunu düşünürsek biraz daha uzayabilirsin. Bu da seni boy anlamında basketbola çok elverişli yapıyor tabii.
Ancak fiziğin uyuyor diye basketbolcu olmak zorunda değilsin. Gelecekte pişman olmayacağın, "ömür boyu, en azından emekliliğe kadar :) yapmaktan zevk alacağın" bir meslek olmalı.
Yani benim küçük oğlum futbolu hiç sevmiyor. Ben onu ayağı düzgün tekniği iyi diye futbolcu yapmaya diretirsem o bir noktaya gelince isyan eder ya da sürdüremez.
O açıdan, baskete ilgin sevgin varsa, fiziğin de uyduğu için, düşünebilirsin.
Yetenek kısmına gelince, kimisinde Allah vergisi yetenek vardır. Sende o yoksa çok çalışarak geliştirebileceğin bazı özelliklerle standartlara erişebilirsin diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,131
Üyeler
164,623
Son üye
Ryder53
Top Bottom