Arama sonuçları: *

• Users: Riley
  • Order by date
  1. Riley

🔥Anderson Talisca Fenerde 🔥

Hacı isterse Messi, Ronaldo aynanda gelsin Mourinho'nun bu oyunuyla hiçbir şey olmaz. Bu transferi taraftarın gazını almak için bir hamle diye düşünüyorum, malum Talisca hiç olmasa 5 maçta 1 sakatlanan oyuncu
  2. Riley

Keenetic Hopper DSL Fast Transition Ayarı

Arkadaşlar merhaba, bu modemi kullanan arkadaşlardan ricam şurada domain kısmında varsayılan olarak ne yazıyor bana iletebilir misiniz? Bu ayarı kapatmıştım da geri açmak için domain ID kısmını doldurmamı istiyor.
  3. Riley

PlayStation 5 Bluetooth Kopma Sorunu

Merhaba, PlayStation 5'in Bluetooth bağlantısında sıkıntı var. 2 tane DualSense'im var, ikisi de PlayStation'a bağlıyken 15-20dk arayla bir kopuyor yani bağlantısı zayıflıyor aşırı gecikme oluyor. Konsolu sıfırladım ve yazılımını tekrardan yükledim, konsolun Bluetooth'unu kapatıp açtım, kolları...
  4. Riley

Windows 11 Pro'ya artık geçilir mi?

11 hala stabil değil ama 10'da kalmak da mantıklı değil bence.
  5. Riley

🔥İndirim Vodafone Dijitale Özel Numara taşıma ve yeni tesis

Aynen öyle, hakkım hepsine haram olsun. Özellikle T...cell'e.
  6. Riley

Görüştüm de olmuyor dediler. Gerçekten çok büyük adaletsizlik.
  7. Riley

1 ay önce Vodafone'a geçtim FreeZone 8 + 8 GB internet 300 küsür lira. Baya adaletsiz olmuş.
  8. Riley

NVIDIA VRAM SORUNUNU ÇÖZÜCEK !

O zaman RTX 5060'ın 8 GB VRAM'le çıkacağı doğrulanmış hayırlı olsun.
  9. Riley

Yardım İnternet Kesintisi İçin Şikayet Nereye Yapılır?

Türk Telekom saha ekiplerinin hiçbir şey yaptığı yok. Bulunduğun ildeki Türk Telekom Genel Müdürlüğüne başvur.
  10. Riley

Vodafone SMS Gelmiyor

Evet ama yeni hesap açmaya çalışıyorum. Vodafone kullanan bir arkadaşımda daha denedim ona da sms gelmedi.
  11. Riley

Twitch telefona sms yollamıyor

Hocam kurulum anahtarı falan istiyor ne yazıyoruz?
  12. Riley

Yok maalesef.
  13. Riley

Vodafone SMS Gelmiyor

Arkadaşlar Merhaba, Turkcell'den Vodafone'a geçtim. Twitch, Facebook gibi şirketlerden SMS Onayı alamıyorum. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan ve çözen var mı?
  14. Riley

Aynı sorun bende de var çözdün mü
  15. Riley

🔥(BİNDİRİM) Devlet Artık İnternetten Yapılan Satıştan %25 Stopaj Vergisi Alacak🔥

Vatandaşın sırtından geçinen bir ülke olmaz.
  16. Riley

Çözüldü✓ RX 7800XT Mİ? RTX 4060 Tİ Mİ?

Nvidia al kafan rahat etsin. 1733119151 AMD'ye bulaşılmaz, paranla rezil oluyorsun.
  17. Riley

Çift monitör kasma sorunu

Hocam sorunu çözebildiniz mi?
  18. Riley

Hangi Ekran Kartı Sizce?

Bir AMD kullanıcısı olarak şahsen 4060 alırdım. AMD alacakların sürücü problemlerini bilip almasında fayda var. WattMan yaşamasan bile saçma sapan hatalarla karşılaşacaksın ve oyun zevkin baltalanacak. Düşük FPS al ama stabil olsun.
  19. Riley

Pc mi almalıyım ps5 mi

PS5 al
  20. Riley

Sıfır Laptop içerisinde Windows kurulu gelmiş ?

Bana da aynısı olmuştu hatta diskte C D diye iki kısım vardı, ürünü aldığım satıcı C'yi temizlemiş ama D'de kullanan kişinin bilgileri duruyordu onları göstererek iade etmiştim.
Top Bottom