Arama sonuçları: *

1. yakardesim

After Effects, time-remapping için hangi ekran kartını almalıyım?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi AE programında time-remapping olayını bilenleriniz vardır elbet. Bu fragmovie montajlarında genelde kullanırız ve sistemi cidden yorar bu yüzden sorum şu. Sizce RTX 3060 12GB mı yoksa RTX 3060 Ti 8GB versiyonunu almak mı daha mantıklı? Aralarında 4GB gibi...
  2. yakardesim

R9 5900x + RTX 3080 sisteme 48k verilir mi?

Hahahaha biraz hak verdim sana şimdi. Benimki de hem ayranım dökülmesin tarzı oluyor. Vallahi kafayı yedim 2 haftadır sistem aramaktan.
  3. yakardesim

Valla kafayı yicem kanka en son. Para var sistem toplayamıyorum bi ya. Genelde sinerji ve gaming.gen üzerinden bakıyorum güvenilirler diye en son alıcam herhangi bir şey o olacak, saçlarım döküldü stresten vallahi.
  4. yakardesim

Valla yalan yok uğraşmak istemiyorum böyle, 3-4 bin fazla veririm kafam daha rahat olur. Belki enayilik gibi gelebilir size ama direk hazır elime ulaşsın istiyorum.
  5. yakardesim

Bir üst yorumda paylaştığım sistem ve fiyatı nasıl sizce?
  6. yakardesim

Dostlar başka bir siteden böyle bir sistem gördüm ve cidden uyguna geldi sanki? Sizin yorumunuz nedir?
  7. yakardesim

Bu dolar kuruyla max ne kadar fiyat inebilir ki arkadaşlar?
  8. yakardesim

Dolar kuru malum artıyor sizce fiyat piyasaya göre uygun mu? Geçenlerde 3070 için bir sistem toplamıştım fakat fiyatı bi tık arttırıp bunu almak istedim.
  9. yakardesim

Ryzen 5 5600X + RTX 3070 Ti sistem fiyatına göre iyi mi?

Hala yargılamaya odaklısınız :D Sence ben 5600x ile 5800x'i kendi işim açısından karşılaştırmamış mıyımdır? ve anakartı FPS'in artması için upgrade yapmadım ki? Onu nereden çıkarttın anlamadım. Siz sanırım video editörlüğü için sadece işlemciye odaklanılmasını sanan kişilerdensiniz :D Kulaktan...
  10. yakardesim

Benim 35 bin lira bütçem var ama her parçam sağlam olsun marka olsun istiyorum. Performans biraz daha düşebilir ama kasamın içine baktığımda B450 seviyesinde bi anakart göreceğime ROG Strix serisi görürüm daha iyi.
  11. yakardesim

Zenginlikle alakası yok vizyonla alakası var bence.
  12. yakardesim

Yani demek ki bu benim için bir sorun teşkil etmiyor. Konuyu açarkende maddi yönden bir vurgu yapmadım.
  13. yakardesim

Kullanılabilir orası doğru ama ben topladığım sisteme yakıştırmam bunu. Sizde bunu anlayamadınız konunun başından beri.
  14. yakardesim

İleride ugrade yapabilirim diye belirtmiştim konunun ilk sayfasında. B450 gibi bir anakart ile ilerki dönemlerde diyelim RTX 3080 kartına geçmek isteyeceğim o zaman ne olacak?
  15. yakardesim

Demek istediğim diğer parçaların kalitesinden kaçarak performansı biraz düşürmek bana saçma gelmiyor, gelen arkadaşlar istediği gibi sistem toplayabilir. Ben bu parçalara bu fiyat nasıl diye sormuşum.
  16. yakardesim

Takılır takılmasına canım kardeşim ben konunun orasında değilim. Ama RTX 3070 gibi sağlam bir kart alıyorsun, gidip onu B450 anakarta takar mısın? Ya da Rog strix serisi dururken neden daha düşüğe kaçasın? Bunu yakıştırıyorsan sen kendi sistemine takabilirsin.
  17. yakardesim

Fikir söylemek başka karşı tarafı bir şey bilmiyormuş gibi yargılamak başka kardeşim. Ben ***** mıyım gidip yüksek fiyat olsun diye kaliteli parça seçtim? Demek ki RTX 3070 ekran kartına B450 anakart takıp kullanmak istemiyorum. Ben bu parçalara göre fiyat iyi mi diyorum adam gelmiş B450 takılır...
Top Bottom