Hala yargılamaya odaklısınız
Sence ben 5600x ile 5800x'i kendi işim açısından karşılaştırmamış mıyımdır? ve anakartı FPS'in artması için upgrade yapmadım ki? Onu nereden çıkarttın anlamadım. Siz sanırım video editörlüğü için sadece işlemciye odaklanılmasını sanan kişilerdensiniz
Kulaktan dolma bilgilerle mesajlarımı yanıtlama kardeşim benim.
Öncelikle yargılamak ile eleştiriyi karıştırıyorsun bu aklında bulunsun. Ayrıca sen de fikir alıp daha mantıklı bir şey ortaya çıkarmaktan çok kendi oluşturduğun sistemi savunmaya odaklısın ama benim sesim çıkmıyor buna.
Video editörlüğünün sadece işlemciye yüklenmediğini bilecek kadar bilgiliyim Allah'a şükürler olsun ama 5600x'in yerine alınacak 5800x veya 5900x'inde büyük farklar yaratacağının da farkındayım.
Aklımdayken de güzel bir bilgi vereyim hazır buradayken. 3600mhz cl18 RGB* diye koyduğun ramin yerine 4133mhz cl19 2 tane 2x8 kit al en azından render performansın artar.
Ben basit bir soru sordum bunun yerine ise tam olarak okunmamış yazıma bir cevap aldım. Daha önceki yazılarda anakarta çöp demişsin ne kadar orta seviye bir anakarta eşit olsa da giriş seviye vs demişsin ben de merak ettim bu tür anakartlara takında performansımı azalıyor sorayım dedim hani benden daha fazla biliyorsundur öğrenmiş olurum.
Ayrıca Asus olması kalite aktığı anlamına gelmez o sıvı soğutma başlı başına markanın kendine yaptığı hakaretlerden biridir ama bilmeden kaliteli diyerek konulmuş bir ürün olduğu bariz ortada
Eğer bu kadar sevdiyseniz sistemi alın gitsin bize söz düşmez ama emin ol ki o paylaşılan hazır sistemde yapılacak oynamalar ile ortaya çıkacak sistem alacağınızdan çok daha iyi olacaktır hayırlı geceler dilerim size.