Neler Yeni

Ryzen 5 5600X + RTX 3070 Ti sistem fiyatına göre iyi mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama
Instagram
emiryagmur_
Steam
yakardesim
Twitter
emirygmr_
Discord
emir#2026
Dostum çok bilgiliysen kendin topla buraya yazma.İnsanlar fikirlerini söylüyor yoksa kime ne senin ne kadar para harcadığından.
Fikir söylemek başka karşı tarafı bir şey bilmiyormuş gibi yargılamak başka kardeşim. Ben ***** mıyım gidip yüksek fiyat olsun diye kaliteli parça seçtim? Demek ki RTX 3070 ekran kartına B450 anakart takıp kullanmak istemiyorum. Ben bu parçalara göre fiyat iyi mi diyorum adam gelmiş B450 takılır 25 milyara alınır diyor :D

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,579
İsim
Mert Metshi
Fikir söylemek başka karşı tarafı bir şey bilmiyormuş gibi yargılamak başka kardeşim. Ben ***** mıyım gidip yüksek fiyat olsun diye kaliteli parça seçtim? Demek ki RTX 3070 ekran kartına B450 anakart takıp kullanmak istemiyorum. Ben bu parçalara göre fiyat iyi mi diyorum adam gelmiş B450 takılır 25 milyara alınır diyor :D
B450 takılır zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama
Instagram
emiryagmur_
Steam
yakardesim
Twitter
emirygmr_
Discord
emir#2026
B450 takılır zaten
Takılır takılmasına canım kardeşim ben konunun orasında değilim. Ama RTX 3070 gibi sağlam bir kart alıyorsun, gidip onu B450 anakarta takar mısın? Ya da Rog strix serisi dururken neden daha düşüğe kaçasın? Bunu yakıştırıyorsan sen kendi sistemine takabilirsin.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,579
İsim
Mert Metshi
Takılır takılmasına canım kardeşim ben konunun orasında değilim. Ama RTX 3070 gibi sağlam bir kart alıyorsun, gidip onu B450 anakarta takar mısın? Ya da Rog strix serisi dururken neden daha düşüğe kaçasın? Bunu yakıştırıyorsan sen kendi sistemine takabilirsin.
Rog strixde ne var hocam gereksiz pahalı şeyleri neden sistemimde bulundurayım? B450 de aynı işlevi görecek b450 rog da aynı işlevi görecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama
Instagram
emiryagmur_
Steam
yakardesim
Twitter
emirygmr_
Discord
emir#2026
Demek istediğim diğer parçaların kalitesinden kaçarak performansı biraz düşürmek bana saçma gelmiyor, gelen arkadaşlar istediği gibi sistem toplayabilir. Ben bu parçalara bu fiyat nasıl diye sormuşum.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,579
İsim
Mert Metshi
Demek istediğim diğer parçaların kalitesinden kaçarak performansı biraz düşürmek bana saçma gelmiyor, gelen arkadaşlar istediği gibi sistem toplayabilir. Ben bu parçalara bu fiyat nasıl diye sormuşum.
Performans düşmez hocam bu şeyler kolay kolay bozulan parçalar değil kalite de düşmez en kötüsü bile 5 seneden fazla gider o yüzden rog strix almaya gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama
Instagram
emiryagmur_
Steam
yakardesim
Twitter
emirygmr_
Discord
emir#2026
Rog strixde ne var hocam gereksiz pahalı şeyleri neden sistemimde bulundurayım? B450 de aynı işlevi görecek b450 rog da aynı işlevi görecek.
İleride ugrade yapabilirim diye belirtmiştim konunun ilk sayfasında. B450 gibi bir anakart ile ilerki dönemlerde diyelim RTX 3080 kartına geçmek isteyeceğim o zaman ne olacak?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,579
İsim
Mert Metshi
İleride ugrade yapabilirim diye belirtmiştim konunun ilk sayfasında. B450 gibi bir anakart ile ilerki dönemlerde diyelim RTX 3080 kartına geçmek isteyeceğim o zaman ne olacak?
Hocam ben b450 önermedim. Arkadaşın attığı sistemde b550 pro vdh var lütfen ısrarla b450 demeyin. B550 pro vdh ile 3080 de kullanabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama
Instagram
emiryagmur_
Steam
yakardesim
Twitter
emirygmr_
Discord
emir#2026
Hocam ben b450 önermedim. Arkadaşın attığı sistemde b550 pro vdh var lütfen ısrarla b450 demeyin. B550 pro vdh ile 3080 de kullanabilirsiniz
Kullanılabilir orası doğru ama ben topladığım sisteme yakıştırmam bunu. Sizde bunu anlayamadınız konunun başından beri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama
Instagram
emiryagmur_
Steam
yakardesim
Twitter
emirygmr_
Discord
emir#2026
Yakıştıramadığınız için 5 bin fazla vermeye değer mi
Yani demek ki bu benim için bir sorun teşkil etmiyor. Konuyu açarkende maddi yönden bir vurgu yapmadım.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,579
İsim
Mert Metshi
Yani demek ki bu benim için bir sorun teşkil etmiyor. Konuyu açarkende maddi yönden bir vurgu yapmadım.
Hocam 5k fazla vermek sorun değilse zenginsiniz demektir niye bu sistem pahalı mı diye konu açıyorsunuz ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama
Instagram
emiryagmur_
Steam
yakardesim
Twitter
emirygmr_
Discord
emir#2026
Hocam 5k fazla vermek sorun değilse zenginsiniz demektir niye bu sistem pahalı mı diye konu açıyorsunuz ki
Zenginlikle alakası yok vizyonla alakası var bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,121
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom