Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Trendyol garanti süreci ile alakalı yardım

İcra takibi kesinleşip cebri icra aşamasına geçildikten sonra otomatik gidiliyor sanıyordum. Eğer bizim de gitmemiz gerekiyorsa başka şehre mi gideceğiz şimdi? Kesin onun parasını da önden biz ödüyoruzdur. Bu ne biçim işmiş yahu! Bu ülke insanı kanser eder. Paramızla rezil oluyoruz.
  2. C

Yardım Trendyol garanti süreci ile alakalı yardım

İcra takibinde ücretleri önden sen ödüyorsun sonra borçludan tahsil ediliyor. Güncel fiyattan iade alabilmen için kıymet takdiri yaptırman lazım. Onun için de bilirkişi ücreti ödüyorsun. Aralık ayında açtığım icra takibi için 1244 lira ödedim. Bilirkişi için de 1000-1500 lira tutar diyorlar...
  3. C

15 Günlük Koşulsuz İade Hakkı Kaldırıldı !!!

Aynen öyle. Sorunlu ürünü bile iade edemiyoruz. İncehesap ışık sızması olan monitörü iade almadı. Thh ve icra takibi ile uğraştım. Tüketici haklarını azaltmak çakal Türk esnafının ekmeğine yağ sürmektir.
  4. C

15 Günlük Koşulsuz İade Hakkı Kaldırıldı !!!

Koşulsuz iade hakkını her yerde kullanamıyorduk zaten. Ürün servise gidiyordu ve servis onayıyla iade alıyorlardı. Mecbur Thh'ye gidiyordun.
  5. C

Sorun psu'da mı ekran kartında mı?

Anakart üstündeki jumperdan biosa reset attım. Ekran kartını da söküp tekrar taktım. Olmazsa diğer dediklerinizi deneyeceğim. İlgilendiğiniz için hepinize teşekkürler.
  6. C

Oyun farketmiyor hocam. Masaüstündeyken bile yaptığı oluyor. Memtest86 yaptım ve hiç hata çıkmadı. İlk aldığımda cpu ve gpuya yük bindirerek 12 saat test yapmıştım. Onda da bir problem çıkmamıştı. Sistemim bu Ryzen 7500f Msi B650M-B Inno3D RTX 4070 Super Twin X2 Lexar Ares RGB 32 GB (2x16GB)...
  7. C

Selam arkadaşlar, bilgisayarı alalı 5 ay oldu ve aldığımdan beri bu sorun mevcut. Bazen oyunda bazen de boşta böyle yapıyor. Sorun sizce hangi parçadan kaynaklanıyor? Şimdi psu'yu garantiye göndereceğim ama sorun yok deyip geri gönderebilirler. Bu sefer ekran kartını gönderecem ama onda da sorun...
  8. C

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

RTX 5070'e 12 GB vram koymaları.... Kaç para ulan bir vram!
  9. C

Çözüldü✓ 1440P VS 1080P MONİTÖR

Telefonda bile fark hissediliyor. 2k ekrana sahip Samsung Galaxy Note 4'ten S20 FE'ye geçince keskinlik farkını hissetmiştim.
  10. C

Paribu Yeni Üyelere 500 TL Hediye!

AÇIKHAVA2024 koduyla mı kayıt olmuştunuz?
  11. C

25G3ZM/BK / AOC 24.5' 25G3ZM/BK 0,5MS 240HZ HDMI DP Monitör alınır mı?

Thh'ye değişim talebiyle başvurabilirsiniz. Karar çıkınca icra takibi başlatacaksınız. İcra memurları gittiğinde ürün ellerinde yoksa borç, paraya çevriliyor. İşte bu aşamada kıymet takdiri talebinde bulunacaksınız. Yalnız kıymet takdiri isteyince belirleyecekleri rakam uğraştığınıza...
  12. C

Ben de 24G4X kullanıyordum. İncehesap'tan almıştım. Işık sızmasından dolayı Thh'ye verdim. Bir de üstüne icra takibi başlattım. En son arayıp Q27G4X verelim dediler. Halâ göndermelerini bekliyorum. Bende olduğu gibi 2k ips monitör verseler iyi olurmuş. Şahsen ben VA panel kullanmam. Karar sizin.
  13. C

İncehesap'tan mı aldın?
  14. C

Kampanya sayfası bu. https://www.paribu.com/blog/haberler/paribuya-acikhava2024-koduyla-uye-olanlara-500-tl-hediye/
  15. C

"Ancak, yansıtılan hediye kimlik doğrulama itibarıyla 180 gün sonra, TL yatırma işlemi gerçekleştirmiş olması şartına bağlı olarak transfer ve çekime açılacaktır." 6 ay dolmadan parayı çekemezsiniz. Ayrıca 6 ay içinde para yatırma şartı da vardı. Kimlik doğrulama yapalı 118 gün oldu. Benimki...
  16. C

Inno3D RTX4070 SUPER nasıldır ?

Inno3D ve Zotac aynı şirketin markaları. Bu modeli kullanıyorum. Ben memnunum.
  17. C

THH'yi Sonunda kazandım 💫💫 teknorya ile yaşadığım THH surecim

Bildiğim kadarıyla avukat ücretini de karşı tarafa ödetebiliyorsunuz.
  18. C

Kendimi Bulmak İçin Ne Yapmalıyım?

İşte öyle yapmaman lazım. Sınırlarını çizmezsen herkes deler geçer.
  19. C

"insanları aşırı seviyorum ve insanlarla konuşup iletişim kurmazsam moralim bozuluyor" Bunda bir sorun yok. Sonuçta insan sosyal bir canlıdır. Fakat sırf yalnız kalmamak için sana zarar veren bir arkadaşlığı devam ettiriyorsan, kimseye hayır diyemiyorsan burada bir problem var.
  20. C

Takıntıların var mı? Fazla düşünüyor musun?
Top Bottom