Neler Yeni

25G3ZM/BK / AOC 24.5' 25G3ZM/BK 0,5MS 240HZ HDMI DP Monitör alınır mı?

Berkson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berk Çiçek
Merhaba 1 ay öncesine kadar AOC 24G4X model monitörü kullanıyordum fakat arızalandığı için teknik servise gönderdim, onlar da ellerinde aynı model olmadığı için başlıktaki modelle değiştirmeyi teklif ettiler emin olamadım VA panel olmasından siz ne düşünüyorsunuz iade edilirse elime 5bin tl gibi bi miktar geçecek 5bin TL'ye hoparlörü olan IPS panel monitör var mı?

1735907567694.png

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,475
İsim
kadir
Alınabilir 5k'tl ise.
24g4x modelinde nasıl bir arıza oldu bahsedebilir misin?

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Serdar Akyaka
İncehesap'tan mı aldın?

Berkson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berk Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınabilir 5k'tl ise.
24g4x modelinde nasıl bir arıza oldu bahsedebilir misin?
ben 24g4x modelini 5kya almıştım önerilen modelin fiyatı da aşağı yukarı aynı ama gönderilecek üründen de pek emin değilim ayrıca VA panel olması da beni korkutuyo ghosting ve ışık sızması gibi durumlardan
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncehesap'tan mı aldın?
hayır amazon üzerinden ama satıcı DEY ELEKTRONIK

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,475
İsim
kadir
ürün elimde olmadığından fotoğrafını çekemiyorum ama bunun aynısından oldu
tuhaf bir arızaymış araştırayım biraz teşekkürler.
bende de var aynı cihaz yedekte duruyor 2800'e ölü pikselli aldım 1 adet denk geldi bu fiyata memnun kaldım.

ben 24g4x modelini 5kya almıştım önerilen modelin fiyatı da aşağı yukarı aynı ama gönderilecek üründen de pek emin değilim ayrıca VA panel olması da beni korkutuyo ghosting ve ışık sızması gibi durumlardan
öyle bir tereddütün varsa iade et şu modele bak derim.

ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A​

Bir de bu var.
İkisi de güzel cihazlar.

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Serdar Akyaka

hayır amazon üzerinden ama satıcı DEY ELEKTRONIK
Ben de 24G4X kullanıyordum. İncehesap'tan almıştım. Işık sızmasından dolayı Thh'ye verdim. Bir de üstüne icra takibi başlattım. En son arayıp Q27G4X verelim dediler. Halâ göndermelerini bekliyorum. Bende olduğu gibi 2k ips monitör verseler iyi olurmuş. Şahsen ben VA panel kullanmam. Karar sizin.

Son düzenleme:

Berkson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berk Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de 24G4X kullanıyordum. İncehesap'tan almıştım. Işık sızmasından dolayı Thh'ye verdim. Bir de üstüne icra takibi başlattım. En son arayıp Q27G4X verelim dediler. Halâ göndermelerini bekliyorum. Bende olduğu gibi 2k ips monitör verseler iyi olurmuş. Şahsen ben VA panel kullanmam. Karar sizin.
thh'ye başvuru yapabilir miyim şu an? sonuçta bana yapılacak iade tutarı ile düzgün bir monitör almam pek mümkün değil aradaki değer kaybı için bi dava süreci başlatılabilir mi?

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Serdar Akyaka
thh'ye başvuru yapabilir miyim şu an? sonuçta bana yapılacak iade tutarı ile düzgün bir monitör almam pek mümkün değil aradaki değer kaybı için bi dava süreci başlatılabilir mi?
Thh'ye değişim talebiyle başvurabilirsiniz. Karar çıkınca icra takibi başlatacaksınız. İcra memurları gittiğinde ürün ellerinde yoksa borç, paraya çevriliyor. İşte bu aşamada kıymet takdiri talebinde bulunacaksınız. Yalnız kıymet takdiri isteyince belirleyecekleri rakam uğraştığınıza değmeyebilir. Ürün şu an piyasada yok. Sadece birkaç yerde var ve 12.000 liraya satıyorlar. Şimdi bu rakamları baz alıp ürüne değer biçmek saçmalık olur. Bu ürünün fiyatı olsa olsa 5.500-6.000 lira olur. 1000 lira için bu kadar uğraşmaya değmez bence. Thh ve icra olmadan değer kaybı için bir dava açılabiliyor mu bilmiyorum. Bunu bir avukata sormak lazım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,627
Üyeler
165,213
Son üye
n4pz
Top Bottom