Mahmut Kamil
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 31
- İsim
- mahmut kamil usta
Artık cidden kafayı sıyırmak üzereyim. Trendyoldan almış olduğum ve garanti süreci devam eden ürünümü 22 kasım tarihinde, garanti belgesi üzerinde yazılı olan firmaya gönderdim ve firma kısa bir sürede bana ürün ile beraber bir kağıt gönderdi. Kağıtta üründe arıza tespit edildiği ve değişim gerektiğini fakat ellerinde eşdeğer ve muadil olmadığı için ürünü gönderemediklerini, bu sepeble satıcı ile görüşmem gerektiği yazıyordu. Trendyol satıcısından aldığım için direkt trendyol ile görüştüm ve 2 aralık tarihinde ürünü firmaya gönderdim ve 3 aralıkda analize alındı. O günden itibaren 21 iş günü geçti ve 3 aralıkda analize alındığı günden itibaren hiç bir mail gönderilmedi. İş günleri tamamlandıktan sonra iletişime geçtim ve ilk temsilci bana ürünümün tedariği için talep oluşturulduğunu ve yakın zamanda ürünümün tarafıma gönderileceğini belirtti. Fakat yine ortada bir mail yoktu. Ertesi gün tekrar iletişime geçtim ve hala herhangi bir işlem yapılmadığını bu sebeple bir destek talebe açalım dediler. Talep açıldı ve o talep ile alakalıda herhangi bir geri dönüş sağlanmadı. Tekrar canlı destekle iletişime geçtim ve bana üzgün olduklarını söyleyip duruyorlar. Onlarda hiç bir işlem yapamıyormuş sadece not düşebiliyoruz dediler ve yapılması gereken tüm işlemlerin yapıldığını, aciliyet olduğunu belirttiklerini söylüyorlar.
Ben artık gerçekten kafayı yedim, acayip sinirliyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. THH’ye başvurucam ama ortada bir şey yok ve eminim ki itiraz edicekler ve kâle almayacaklar çünkü benzer durumları yaşayan insanlara şahit oldum. Yardıma ihtiyacım var, buraya kadar okuyup destek olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Herhangi bir mail yok sms yok hiç bir şey yok bana sadece bekleyin diyorlar
Ben artık gerçekten kafayı yedim, acayip sinirliyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. THH’ye başvurucam ama ortada bir şey yok ve eminim ki itiraz edicekler ve kâle almayacaklar çünkü benzer durumları yaşayan insanlara şahit oldum. Yardıma ihtiyacım var, buraya kadar okuyup destek olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herhangi bir mail yok sms yok hiç bir şey yok bana sadece bekleyin diyorlar