Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ BİLGİSAYARI TELEVİZYONA BAĞLADIM GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Kumandanın ön 2 tuşu yok. Onların biri açma kapama diğeri source tuşu olur. Tv nin portları arasında geçiş yapmaya yarar ama sende o yok maalesef. Bir ihtimal menüden ayarlardan geçiş yapabilirsin. Kızılötesi olan bir telefonun varsa kumanda olarak kullanabilirsin ya da yeni bir kumanda...
  2. S

15 Günlük Koşulsuz İade Hakkı Kaldırıldı !!!

Kulaklık zaten hijyen ürünü olarak geçiyordu kolay kolay hiç bir satıcı iade almıyordu bildiğim kadarıyla.
  3. S

15 Günlük Koşulsuz İade Hakkı Kaldırıldı !!!

Fotoğrafçı adam gidip en iyi fotoğraf makinasını sipariş edip işini gördükten sonra beğenmedim deyip iade ederse , Sırf seçemediği için ürünün her rengini sipariş edip açıp kurcalayıp sonra beğenmediklerini iade ederse , Bu ürün şuan indirimde ama pek hoşuma gitmiyor alayım belki güzel fiyata...
  4. S

🔥İndirim Deep Fresh Pamuklu Kulak Temizleme Çubuğu 300'lü Paket 3 Adet 89,90 TL :D

Bu tür kulak pamuklarını doktorlar önermiyor. Kulak pisliklerini daha çok içeri itiyormuş ve kalıntıları daha çok enfeksiyona yol açıyor diyorlar.
  5. S

🔥İndirim Deep Fresh Pamuklu Kulak Temizleme Çubuğu 300'lü Paket 3 Adet 89,90 TL :D

Daha hala sıcak fırsatlara nasıl konu açılacağını bilmeyen kişiler varken birde kategori olursa yanlış açılan konuları kapatmaya mod yetmez. Bu arada ürün altındaki kuponla ve 750 üzeri 100 tl indirimle 9 adet alımda tanesi 63 küsüre geliyor. 😀
  6. S

HDD DEĞİŞİP DAHİLİ VE HARİCİ SSD YE GEÇMEK İSTİYORUM SSD ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMEM GEREKİR ?

Sata ssd alacaksan aralarında hız farkı pek yok sabit 500 gibi bir şey. Samsung evo serisi var bende 6 yılı doldurmuştur hala kullanıyorum. Sandisk aldım yedek şimdilik sorun yok. Temudan aldığım kodak marka ile bu saydıklarım arasında hız farkı yok. Bana kalsa windows için düşük boyutlu sağlam...
  7. S

Yardım Bilgisayar montajlayacağım statik elektirikten etkilenirmiyim

Farklı bir metal tutmanda yeterli olur ama kasa zaten önünde olduğu için direk kasayı 2 elinle tutman yeterli.
  8. S

Yardım Bilgisayar montajlayacağım statik elektirikten etkilenirmiyim

Kasayı çıplak elinle tutman yeterli diye biliyorum. Ben toplarken de önce bir kasayı tutar sonra diğer parçaları toplarım. Şimdiye kadar sorun yaşamadım.
  9. S

🔥İndirim ŞOK Market 4-6 Ocak Arası Filiz ve Ankara Markalı Makarnalarda 2 Al 1 Öde

Kampanya düşük fiyatlı ürünlerde olamaz mı ? Makarnaların son kullanma tarihi yaklaştığı için böyle bir kampanya yapıyor olabilir veya müşteri çekmek için bile yapabilir. Bu kampanyayı sakızlar için bile yapabilir bunun ülkeyle ne alakası var ? Bu saçma yorumlar yüzünden çok ciddi konular bile...
  10. S

Bir tornavida seti almak istiyorum

Çok kaliteli değil ama daha ucu yalama olan olmadı. Zaten pc vidalarını çok fazla sıkmamak gerekli o yüzden bence ideal set. Ucu uzuyor ve az da olsa kıvrılıyor o yönden işime yarayan yerleri oldu. İçinden cımbız falan çıkıyor ne ararsan var aslında. 2 renk arasında uç farklılıkları olabilir ona...
  11. S

Bir tornavida seti almak istiyorum

Bosch tornavida seti Kendim kullanıyorum içinde ne ararsan var. Cırcırlı sapı var çok kullanışlı. Sapı kalın ama öyle ince yerlere girmez. Sadece pc için alacaksan daha ince ve uzun saplı modellere bak. Fazla güç gerektirmeyecek vidalar sıktığın için çok kaliteli bir şey almana gerek yok...
  12. S

YENI YILDA EV KİRASINI NE KADAR YAPMALIYIM?

Kiracından memnunsan aranızda konuşun orta yolu bulun. Giden geleni aratır derler. Şuan ki kiracın çıkarsa yenisi belki yüksek fiyata gelir ancak kirasını verir mi evi düzgün tutar mı bunlar muamma. Şuan yasal sınır %65 sanırım. 13 küsüre denk gelir en yüksekte yaparsan ama dediğim gibi...
  13. S

NAYS 28-29 Aralık Kampanyası 500/100🔥

100 tl limit var. 100 + 100 alacaksın.
  14. S

NAYS 28-29 Aralık Kampanyası 500/100🔥

100 TL si yüklenir diğer 100 tl sanırım kampanya bitiminde yüklenir. Tabi amazon hediye kartı alımını kabul ederse.
  15. S

🔥İndirim Letoon Bağcıklı Erkek Bot 399 tl

Düşer yine. Sürekli indirime giriyor. Hatta geçen 1 alana 1 bedava ile 250 tl yemi ne geliyordu tanesi.
  16. S

Depremde Etkilenen 11 İlin Durumu

İkinize de çok geçmiş olsun da biriniz enkaz kalmadı diyor biriniz hiç ellemediler diyor. Bölge olarak çok fark ediyor sanırım. Merkeze daha fazla öncelik vermiş olabilirler.
  17. S

Yurt dışı alışveriş limiti 27 Euro

Aliexpress bu tür konularda sanırım ilk tepkiyi veren firma sanırım. Daha önce ki limit olayında da bu şekilde önden bazı ürünleri kapatmıştı. Projeksiyon alacaktı arkadaşım limit düşümü olayından 1 gün önce alımları kapadığından alamamıştı. Hatta daha önce kapamış olabilir bizim o gün...
  18. S

HDD Takılma Sorunu...

Elimde çok uzun süre önce aldığım WD Green 1 TB Hard Disk var. SSD aldığım için onu yedek olarak kullanıyordum ama takılma sorunları uzun süre devam edince mecburen kenara atmak zorunda kaldım. Aklıma takılan her hangi bir sorunu görünmemesine rağmen takılıyor , kasıyor veya direk sistemde...
  19. S

Yurt dışı alışveriş limiti 27 Euro

Dün gece aliexpress den bir ürün bakıyordum. Alsam mı almasam mı derken bir anda ürün seçtiğiniz ülkeye gönderilemiyor uyarısı verdi. Sonra bir baktım bu yeni olay gelmiş. Ürünün ücretsiz kargosu bir anda 114 tl oldu...
  20. S

Fuzul evden Araba kredisi

Para nasıl içeride eriyor ve gecikme yapmazsak zararlı çıkar mıyız ?
Top Bottom