Neler Yeni

Yardım Bilgisayar montajlayacağım statik elektirikten etkilenirmiyim

omerfrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ömer Faruk Keleş
Merhaba amd bilgisayar montajlayacağım fakat daha önce bilgisayar topladığımda statik elektirikten kaynaklandığını düşündüğüm bilgisayarı açınca görüntü gelmemesi ve bilgisayarın 2 saniye çalışıp sürekli kendi kendine açılıp kapanması gibi bir sorun yaşadım. Gündelik hayattada elektirik çarpan bir insanım ne yapmalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Sinan
Merhaba amd bilgisayar montajlayacağım fakat daha önce bilgisayar topladığımda statik elektirikten kaynaklandığını düşündüğüm bilgisayarı açınca görüntü gelmemesi ve bilgisayarın 2 saniye çalışıp sürekli kendi kendine açılıp kapanması gibi bir sorun yaşadım. Gündelik hayattada elektirik çarpan bir insanım ne yapmalıyım?
Kasayı çıplak elinle tutman yeterli diye biliyorum.
Ben toplarken de önce bir kasayı tutar sonra diğer parçaları toplarım. Şimdiye kadar sorun yaşamadım.

omerfrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ömer Faruk Keleş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasayı çıplak elinle tutman yeterli diye biliyorum.
Ben toplarken de önce bir kasayı tutar sonra diğer parçaları toplarım. Şimdiye kadar sorun yaşamadım.
nasıl yani kasanın iskeletini tutmam yeterlimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Doğan
Mesaj otomatik birleştirildi:

.
Eldiven kullanabilirsiniz

Top Bottom