Arama sonuçları: *

1. omuraycil

🔥İndirim ŞOK Market Gourmet Gold Balıklı Yaş Kedi Maması 85gr. 20.95TL

olabilirde olmayabilirde sonucta kusma mama ilede alakalı olabilir sindirim sistemi ilede malt sindirim sistemi tüy sağlığı dahil herseye iyi gelir kusmanın sebebi malt kullanmamanız olsun yada olmasın malt kesinlikle kullanın kusma devam ederse mamayı değişin ve veterinere danışın
  2. omuraycil

malt kullanmanı kesinlikle tavsiye ederim mal hem sindirim sistmine hem tüy sağlığına hem genel sağlığına çok faydalı her gün nohut tanesi kadar vermek lazım Malt olarakta Biofeline öneririm bendede british shortair var malt kullanım sonrası tüylerde dökülmesi bile azaldı
  3. omuraycil

🔥İndirim 3680 TL Blaupunkt LS720 Kablosuz Bluetooth Stereo 80W Hoparlör Siyah

ses kasmak icin 7.1 cihazlara ihtiyac var hiçbir stereo cihazla ses kasılmaz bilgisayar etrafınada 7.1 ses sistemi kuramayacagına göre en iyi alternatif 7.1 özelikli kulaklıklar. Kulaklık harici diğer ürünler ile ne kadar ses kasılıyorsa bununlada o kadar kasılır tamamen beklentiyle alakalı...
  4. omuraycil

Skt kontrolu yaptim bende aldim Skt si yakin degil
  5. omuraycil

ŞOK Market Gourmet Gold Balıklı Yaş Kedi Maması 85gr. 20.95TL İnternetten 24-36 li aldiginizdan bile daha uygun kaliteli guzel mama Ayni zamanda Whiskas yas mamalarda 13.5TL Kedisi olanlar kedilerine yilbasi hediyesi alabilir.
  6. omuraycil

❌İndirim Bitti! Şişme mont 199tl çök (kadınlar için)

anneme aldım umarım güzeldir değilsede iade ederiz
  7. omuraycil

🔥İndirim AQARA Fp2 Akıllı Hareket Sensörü 2999₺ (piyasa 3500₺)

Hareket sensorunun akillisin farki ne oluyor ilan aciklamasinda yazmamislar
  8. omuraycil

Default ayar diye birsey yok aslinda kulak zevkine muzik turune gore acip kapatabilirsin. Ayar skalasi icerisinde senin ihtiyacini karsiliyorsa iyidir
  9. omuraycil

608 1735451298 45cm uzunlugunda tek hoparlor sag ve sol iki adet hoparlor mevcut 1735451376 Tiz %50-75 Bass %50
  10. omuraycil

Bu cihazdan sadece stereo iki kanal ses alabilirsin dolby atmos dts gibi coklu kanal sesleri desteklemez calar ama stereo olarak eger dolby dts ise amac soundbar dan devam edin ama soylede birsey var hakkiyla dts dolby ses verebilen soundbar bir elin parmagini gecmez cogu stereo farksiz Gercek...
  11. omuraycil

On incelemesini paylasiyorum arkadaslar indirim bitmeden almak isteyenlere fikir vermesi acisindan bir kac gune detayli incelemesini paylasicam
  12. omuraycil

ona dikkat ettim digeri sarj oluyor biri olmuyor sanırım arızalı değişim olacak
  13. omuraycil

🔥İndirim Anker Soundcore Boom 2 SE 30Watt sepette 3499 TL

daha iyi alternatifi oldugu icin yoksa evde kötü oldugundan değil
  14. omuraycil

bu ürünü bizzat dinlemedim ama bir cok anker ürünüm var hepsinden memnunum Q20-Q21İ NC kulaklık Soundcore bluetooth hoparlör var memnunum. ev icin cok önermem ama acık alanda tavsiye ederim.
  15. omuraycil

Ev ici kullanimda daha once konusu olan ve benimde 2 tane aldigim Blaukpunkt LS720 daha iyi Ama heryere götürürüm uzun sureler calsin su ve kuma dayansin derseniz bu daha mantikli olacaktir. Anker Soundcore Boom 2 SE Taşınabilir Bluetooth Hoparlör - 30W BassUp™ Teknolojisi - IPX7 - Siyah -...
  16. omuraycil

Sarja taktım sadece kucuk sari isik yaniyor acmaya calistigimdada pil gostergesinin tamami yanip sonuyor isik turuncuya donuyor acilmiyor pil tamamen bos oldugu icin mi acaba
  17. omuraycil

Marshall ile karsilastirma videosunu izlediysen bi ozet gecsene hangisi daha iyi İyi kotu yonleri vs
Top Bottom