Neler Yeni

🔥İndirim ŞOK Market Gourmet Gold Balıklı Yaş Kedi Maması 85gr. 20.95TL

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
ŞOK Market Gourmet Gold Balıklı Yaş Kedi Maması 85gr. 20.95TL
İnternetten 24-36 li aldiginizdan bile daha uygun kaliteli guzel mama
Ayni zamanda Whiskas yas mamalarda 13.5TL
Kedisi olanlar kedilerine yilbasi hediyesi alabilir.
cins kediye veya hassas olan kedilere dokunur. Sokak kedilerine veya evde tekir kediye falan verilebilir

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Yaklaşık 1.5 2 yaşında scottish kızım var whiskas felix vb besliyorum sorun yaşamadım ama malt kullanmıyorum kızım yediği mamayı bazen kusuyor mamadan mı yoksa malt kullanmadığım için mi anlamadım dışarı çıkardığı mama tam sindirilmiş şekilde değil elbette anlayamadım durumu fikri olan var mı ? Yaş mama random whiskas yada gourmet somonlu veriyorum. Bayılıyor özellikle gourmete.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Ömür AYCIL
Yaklaşık 1.5 2 yaşında scottish kızım var whiskas felix vb besliyorum sorun yaşamadım ama malt kullanmıyorum kızım yediği mamayı bazen kusuyor mamadan mı yoksa malt kullanmadığım için mi anlamadım dışarı çıkardığı mama tam sindirilmiş şekilde değil elbette anlayamadım durumu fikri olan var mı ? Yaş mama random whiskas yada gourmet somonlu veriyorum. Bayılıyor özellikle gourmete.
malt kullanmanı kesinlikle tavsiye ederim mal hem sindirim sistmine hem tüy sağlığına hem genel sağlığına çok faydalı her gün nohut tanesi kadar vermek lazım Malt olarakta Biofeline öneririm bendede british shortair var malt kullanım sonrası tüylerde dökülmesi bile azaldı

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
malt kullanmanı kesinlikle tavsiye ederim mal hem sindirim sistmine hem tüy sağlığına hem genel sağlığına çok faydalı her gün nohut tanesi kadar vermek lazım Malt olarakta Biofeline öneririm bendede british shortair var malt kullanım sonrası tüylerde dökülmesi bile azaldı
Yediğini kusmada buna bağlı olabilir değil mi?

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Ömür AYCIL
Yediğini kusmada buna bağlı olabilir değil mi?
olabilirde olmayabilirde sonucta kusma mama ilede alakalı olabilir sindirim sistemi ilede malt sindirim sistemi tüy sağlığı dahil herseye iyi gelir kusmanın sebebi malt kullanmamanız olsun yada olmasın malt kesinlikle kullanın kusma devam ederse mamayı değişin ve veterinere danışın

Emurah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emrah küçükaydın
Hocam özelden yazdım size bakar mısınız

Top Bottom