omuraycil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 508
zincir marketler böyle bir anda fiyatı çakınca kendim için şüphelenmem ama kedim için 2 kere düşünürüm skt si mi yaklaştı acaba
Lafügüzaf mı örnek verdiniz anlamadım. Whiskas ve felix marka mamaları N&D ile kıyaslamak yanlış olur. Şayet kedime Whiskas vs market mamaları hiç vermedim vermemde. N&D mamalar kaliteli markalar arasında giriş seviyesindedir. Veterineri değiştirmeniz faydalı olacaktırNormalde de fiyatı çok uygun. Gourmet Hakmar'da 30 TL. Benim çocuğun veterineri Whiskas ve N&D'yi tavsiye etmiyor, Felix verilebilir diyor örneğin. O yüzden danışmadan mama almıyorum.
Lafügüzaf mı örnek verdiniz anlamadım. Whiskas ve felix marka mamaları N&D ile kıyaslamak yanlış olur. Şayet kedime Whiskas vs market mamaları hiç vermedim vermemde. N&D mamalar kaliteli markalar arasında giriş seviyesindedir. Veterineri değiştirmeniz faydalı olacaktır![]()
Anladım. Kedinizin özel bir durumu var. Geçmiş olsun. Kesinlikle haklısınız her kediye aynı mamalar yaramaz. Bizim kızın maşallah 3 yıldır N&D ile arası iyi. Umarım sizin kedinizde kısa zamanda iyileşir.Her mamanın her kediye iyi gelmediği gerçeği var. Bununla beraber N&D'nin kaliteli olduğunu ben de biliyorum ama protein oranının yüksek olması bazı kedilere iyi gelmiyor. Benim kedim de 6 aylık ve 5 aydır tedavisi devam ediyor. O yüzden deneme amaçlı olsa bile alamam.
bende nd mama kullanıyorum hemde tahılsız nd neden tavsiye etmediler cinsinden dolayı mıNormalde de fiyatı çok uygun. Gourmet Hakmar'da 30 TL. Benim çocuğun veterineri Whiskas ve N&D'yi tavsiye etmiyor, Felix verilebilir diyor örneğin. O yüzden danışmadan mama almıyorum.
devamında yazmışsınız umarım tüyü kadar kadar ömrü olur inşallahbende nd mama kullanıyorum hemde tahılsız nd neden tavsiye etmediler cinsinden dolayı mı
bende nd mama kullanıyorum hemde tahılsız nd neden tavsiye etmediler cinsinden dolayı mı
Barf diyetini tam olarak nedir 3-4 aydır bir kedimiz var ama bu kavramı ilk defa duydumMama olarak ne verirseniz verin BARF diyetini mutlaka hayvanlarınızın hayatından çıkartmayın derim.