Neler Yeni

🔥İndirim 3680 TL Blaupunkt LS720 Kablosuz Bluetooth Stereo 80W Hoparlör Siyah

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Volkan
3 gün once aldım hb dan paket hazırlanıyor diyor, temsilciyle konustugumda ürün olmadigi ve tedarik ve edilmeye çalışıldığı söylendi yeni sipariş vericek olanlar kargo süresi biraz gec sürebilir haberiniz olsun.
Trendyoldan aldığım bugün gönderdi.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Ömür AYCIL

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,231
İsim
Oğuz Oğuz

mzcrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Zafer Cirit
Trendyoldan aldığım bugün gönderdi.
hepsiburada üzerinden 25 Aralıkta sipariş vermiştim gönderilmedi iptal ettim. Daha uyguna trendyoldan sipariş geçtim hemen gönderdiler anlamadım. Acaba sorunlu ürünleri trendyol üzerinden eritmeye mi çalışacaklar. Gelsin bakalım görelim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,231
İsim
Oğuz Oğuz
Şöyle bir yorum vardı.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maşallah kutusu baya büyük görünüyor.
Harbiden de böyle jsjsjsjssjsksjs.
25w Samsung ile şarj etmedi evde LG g3'den kalma adaptör vardı onunla denedim kırmızı ışık yanmaya başladı.
Kullanım klavuzuna baktım şarj olurken kırmızı ışık yanıyormuş. Şarj bitince ışık sönüyormuş.
Ek olarak batarya dolum süresine 9 saat diyor.
Yine ek olarak cihaz bataryası Yüzde 50 dolu geldi.
Suanlik şarj oluyor. Batarya 50 de olduğu için 4.5 saat içinde dolacaktır diye düşünüyorum.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Mert ash
Harbiden de böyle jsjsjsjssjsksjs.
25w Samsung ile şarj etmedi evde LG g3'den kalma adaptör vardı onunla denedim kırmızı ışık yanmaya başladı.
Kullanım klavuzuna baktım şarj olurken kırmızı ışık yanıyormuş. Şarj bitince ışık sönüyormuş.
Ek olarak batarya dolum süresine 9 saat diyor.
Yine ek olarak cihaz bataryası Yüzde 50 dolu geldi.
Suanlik şarj oluyor. Batarya 50 de olduğu için 4.5 saat içinde dolacaktır diye düşünüyorum.
Buna bütçem yetmeyeceğinden bunun yavrusundan 2 adet alsam stereo olarak kullanıp yine de keyif alır mıyım müzik falan dinlerken
ve bunu güzel karşılayacak bir bluetooth adaptörüne ihtiyacım var piyasa şuan 5.4 olarak tplink falan gördüm en ucuza ama kalitesi tartışılır bir de onun için öneri yapabilirseniz sevinirim hocam

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,231
İsim
Oğuz Oğuz
Buna bütçem yetmeyeceğinden bunun yavrusundan 2 adet alsam stereo olarak kullanıp yine de keyif alır mıyım müzik falan dinlerken
ve bunu güzel karşılayacak bir bluetooth adaptörüne ihtiyacım var piyasa şuan 5.4 olarak tplink falan gördüm en ucuza ama kalitesi tartışılır bir de onun için öneri yapabilirseniz sevinirim hocam
tplink alabilirsin bende tplink kullanıyorum. Ses kalitesi olarak ise aynı olacağını düşünmüyorum hocam ya :/. Yani bu fiyata iyidir ama konudaki kadar değildir.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Mert ash
tplink alabilirsin bende tplink kullanıyorum. Ses kalitesi olarak ise aynı olacağını düşünmüyorum hocam ya :/. Yani bu fiyata iyidir ama konudaki kadar değildir.
konudaki kadar büyük bir beklentim yok hocam. Tws ile stereo olarak kullandığımda rahatsız hissettirmeyecekse alırım diyeceğim de kimsenin daha önce bu cihazı tws olarak kullandığını düşünmüyorum. 1 Tane çekip telefonda falan kullanırım büyük ihtimal beğenirsem ikinciyi alırım hocam adaptör tavsiyesi için de teşekkürler.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,231
İsim
Oğuz Oğuz
konudaki kadar büyük bir beklentim yok hocam. Tws ile stereo olarak kullandığımda rahatsız hissettirmeyecekse alırım diyeceğim de kimsenin daha önce bu cihazı tws olarak kullandığını düşünmüyorum. 1 Tane çekip telefonda falan kullanırım büyük ihtimal beğenirsem ikinciyi alırım hocam adaptör tavsiyesi için de teşekkürler.
Tws oluyorsa al. Büyük beklentin yoksa yeterli olacaktır.

Son düzenleme:

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Anker Soundcore Motion B kullanıyorum. 12W bunlar. TWS şeklinde. İnanılmaz ses veriyor.
Belki bazı 20-30w olan hoparlörlerden bile iyi olabilir.

Yani ucuz ve düşük w değeri var diye beklentiniz kadar ya da bir tık daha iyi de olabilir.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Ömür AYCIL
On incelemesini paylasiyorum arkadaslar indirim bitmeden almak isteyenlere fikir vermesi acisindan bir kac gune detayli incelemesini paylasicam

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Mert ash
Anker Soundcore Motion B kullanıyorum. 12W bunlar. TWS şeklinde. İnanılmaz ses veriyor.
Belki bazı 20-30w olan hoparlörlerden bile iyi olabilir.

Yani ucuz ve düşük w değeri var diye beklentiniz kadar ya da bir tık daha iyi de olabilir.
Teşekkür ederim hocam 2.yi de çekiyim o zaman :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cem K.
Dostlar elimde Samsung HW-A650 3.1 Kanal 430 W Soundbar var, oncelikli amacim atmos, flac film izlemek. Baslikaki urunden alirsam stereo olmasi icin iki adet almak gerek sanirim, A650 TK satip buna gecmeye deger mi? Yoksa elindekiyle devam et gereksiz bir maceraya girme mi dersiniz?

Top Bottom