Trendyoldan aldığım bugün gönderdi.3 gün once aldım hb dan paket hazırlanıyor diyor, temsilciyle konustugumda ürün olmadigi ve tedarik ve edilmeye çalışıldığı söylendi yeni sipariş vericek olanlar kargo süresi biraz gec sürebilir haberiniz olsun.
Trendyoldan aldığım bugün gönderdi.3 gün once aldım hb dan paket hazırlanıyor diyor, temsilciyle konustugumda ürün olmadigi ve tedarik ve edilmeye çalışıldığı söylendi yeni sipariş vericek olanlar kargo süresi biraz gec sürebilir haberiniz olsun.
ona dikkat ettim digeri sarj oluyor biri olmuyor sanırım arızalı değişim olacakŞöyle bir yorum vardı.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maşallah kutusu baya büyük görünüyor.
Bak ben hiç denemedim şarj. Bi deniyim.ona dikkat ettim digeri sarj oluyor biri olmuyor sanırım arızalı değişim olacak
hepsiburada üzerinden 25 Aralıkta sipariş vermiştim gönderilmedi iptal ettim. Daha uyguna trendyoldan sipariş geçtim hemen gönderdiler anlamadım. Acaba sorunlu ürünleri trendyol üzerinden eritmeye mi çalışacaklar. Gelsin bakalım görelim.Trendyoldan aldığım bugün gönderdi.
Harbiden de böyle jsjsjsjssjsksjs.Şöyle bir yorum vardı.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maşallah kutusu baya büyük görünüyor.
Buna bütçem yetmeyeceğinden bunun yavrusundan 2 adet alsam stereo olarak kullanıp yine de keyif alır mıyım müzik falan dinlerkenHarbiden de böyle jsjsjsjssjsksjs.
25w Samsung ile şarj etmedi evde LG g3'den kalma adaptör vardı onunla denedim kırmızı ışık yanmaya başladı.
Kullanım klavuzuna baktım şarj olurken kırmızı ışık yanıyormuş. Şarj bitince ışık sönüyormuş.
Ek olarak batarya dolum süresine 9 saat diyor.
Yine ek olarak cihaz bataryası Yüzde 50 dolu geldi.
Suanlik şarj oluyor. Batarya 50 de olduğu için 4.5 saat içinde dolacaktır diye düşünüyorum.
tplink alabilirsin bende tplink kullanıyorum. Ses kalitesi olarak ise aynı olacağını düşünmüyorum hocam ya :/. Yani bu fiyata iyidir ama konudaki kadar değildir.Buna bütçem yetmeyeceğinden bunun yavrusundan 2 adet alsam stereo olarak kullanıp yine de keyif alır mıyım müzik falan dinlerken
ve bunu güzel karşılayacak bir bluetooth adaptörüne ihtiyacım var piyasa şuan 5.4 olarak tplink falan gördüm en ucuza ama kalitesi tartışılır bir de onun için öneri yapabilirseniz sevinirim hocam
konudaki kadar büyük bir beklentim yok hocam. Tws ile stereo olarak kullandığımda rahatsız hissettirmeyecekse alırım diyeceğim de kimsenin daha önce bu cihazı tws olarak kullandığını düşünmüyorum. 1 Tane çekip telefonda falan kullanırım büyük ihtimal beğenirsem ikinciyi alırım hocam adaptör tavsiyesi için de teşekkürler.tplink alabilirsin bende tplink kullanıyorum. Ses kalitesi olarak ise aynı olacağını düşünmüyorum hocam ya :/. Yani bu fiyata iyidir ama konudaki kadar değildir.
Tws oluyorsa al. Büyük beklentin yoksa yeterli olacaktır.konudaki kadar büyük bir beklentim yok hocam. Tws ile stereo olarak kullandığımda rahatsız hissettirmeyecekse alırım diyeceğim de kimsenin daha önce bu cihazı tws olarak kullandığını düşünmüyorum. 1 Tane çekip telefonda falan kullanırım büyük ihtimal beğenirsem ikinciyi alırım hocam adaptör tavsiyesi için de teşekkürler.
Anker Soundcore Motion B kullanıyorum. 12W bunlar. TWS şeklinde. İnanılmaz ses veriyor.Buna bütçem yetmeyeceğinden bunun yavrusundan 2 adet alsam stereo olarak kullanıp yine de keyif alır mıyım müzik falan dinlerken
ve bunu güzel karşılayacak bir bluetooth adaptörüne ihtiyacım var piyasa şuan 5.4 olarak tplink falan gördüm en ucuza ama kalitesi tartışılır bir de onun için öneri yapabilirseniz sevinirim hocam
Teşekkür ederim hocam 2.yi de çekiyim o zamanAnker Soundcore Motion B kullanıyorum. 12W bunlar. TWS şeklinde. İnanılmaz ses veriyor.
Belki bazı 20-30w olan hoparlörlerden bile iyi olabilir.
Yani ucuz ve düşük w değeri var diye beklentiniz kadar ya da bir tık daha iyi de olabilir.