Arama sonuçları: *

1. A.Arif

Amazon sipariş zamanında gelmezse ne oluyor?

Anladım hocam teşekkür ederim.
  2. A.Arif

Yani bende daha önceki alışverişlerimde hep verilen tarihte getirildiğini gördüm ama bu sefer yarın gelecek ürünün daha kargoya bile verilmemiş olması yarın gelmesinin neredeyse imkânsız olduğunu düşündürdü bana.
  3. A.Arif

İki gün önce bir termal macun satın aldım ve yanlış hatırlamıyorsam adı ekspress teslimat diye bir kargo teslim türüne 50TL daha fazla verdim. Normalde 6 Ocakta gelmesi gereken ürün 50TL daha fazla verdiğim için 3 Ocakta geleceği söylendi. Bu gün Perşembe olmasına rağmen ürün daha kargoya bile...
  4. A.Arif

Sevdiğiniz Yiyecek Comboları Nelerdir?

Kuru fasulye+pirinç pilavı yanında da bi tam soğan ve bi kâse yoğurt.
  5. A.Arif

Dark freezer x123 montaj yardım acil

İşlemci ryzen 5 7500f. Üste alta takılması gereken aparatları anladım hocam ama videodaki bu aparatı anlamadım. Anakartın arkasına takılıyormuş diyorlar.
  6. A.Arif

Hocam yanlış anlaşılmasın ben işlemcinin altına ve üstüne takılan aparatlardan bahsetmiyorum. Bu anakartın arkasına bir şey takılıyormuş sanırım ondan bahsediyorum. Sizde onu mu diyorsunuz?
  7. A.Arif

Peki hiç onu takmadan yapabilir miyim?
  8. A.Arif

İşlemciyi kutusuz falan aldığım için çıkmaz diye düşündüm. Bir de takmak için anakartı çıkarmak mı gerekiyor?
  9. A.Arif

Hocam bu videodaki anakartın arkasına takılması gereken şey hazır sistemlerde hazır takılı olarak geliyor mu? Yoksa kendimiz mi takıyoruz? Arka plaka denen şey.
  10. A.Arif

Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu alınır mı veya öneriniz var mı

Bütçene en uygun seçenek f710 olur.
  11. A.Arif

PC için DualSense 5 almak mantıklı mı?

Hocam DualSense özelliklerini Sony oyunları hariç neredeyse hiç bir oyunda kullanamıyorsunuz. Belirli oyunlar için içinde barındırdığı özellikler güzel ama diğer oyunlarda özellikle tuşların yeri hakkında kafa karışıklığı yaşamaya çok müsait bir gamepad. Benim tavsiyem PC için en mantıklısı her...
  12. A.Arif

Termal macun önerisi.

Yani 80 üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Deneyip göreceğim artık.
  13. A.Arif

Termal macun önerisi.

Nemli yer bulabilirmiyim emin değilim evin içersinde. Direk bi çekmeceye koymayı düşünüyorum açıkçası.
  14. A.Arif

Termal macun önerisi.

Aldım hocam.
  15. A.Arif

Termal macun önerisi.

Genelde ağır hikayeli oyunlar ve bazen rekabetçi oyunlar oynuyorum hocam. Eğer Alan Wake 2 de yüksek ayarlarda Ray Tracing açık halde çok ısınmayacaksa sıkıntı yok.
  16. A.Arif

Ryzen 5 7500f için bu soğutucu yeterli olur mu?

https://amzn.eu/d/2Tm95hw 7500f işlemcisi için bir kaç arkadaşa sorup bütçeme uygun olarak bu soğutucuyu satın aldım. Yeterli olur mu? Ağır oyunları oynarken maks kaç dereceleri görür? İleride değiştirip daha iyisine geçmek gerekir mi yoksa bu işlemci için gayet yeterli midir?
  17. A.Arif

Termal macun önerisi.

https://amzn.eu/d/3H6E4iV Soğutucu bu hocam. Yeterli olur değil mi?
  18. A.Arif

Termal macun önerisi.

Ryzen 5 7500f için alacağım hocam.
  19. A.Arif

Termal macun önerisi.

Eyvallah hocam sağol.
Top Bottom