Neler Yeni

Termal macun önerisi.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Erhan Akçay

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arif
7500F ve benzer işlemciler için ve oc yapılmayacak işlemciler yeterli. Genelde fiyatından dolayı popüler bir soğutucu.
Genelde ağır hikayeli oyunlar ve bazen rekabetçi oyunlar oynuyorum hocam. Eğer Alan Wake 2 de yüksek ayarlarda Ray Tracing açık halde çok ısınmayacaksa sıkıntı yok.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Cengiz Han
MX4 iyidir bence. Ben 4-5 senedir bunu kullanıyorum. 4 gr da yeterli olmuştu hala bitmedi. 5-6 ay da bir macun yenilememe rağmen.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Cengiz Han

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arif
Hayırlı olsun hocam. Macunu kapalı nemli yerde tutun. Uzun vade kullanmak istiyorsanız kurumaması önemli.
Nemli yer bulabilirmiyim emin değilim evin içersinde. Direk bi çekmeceye koymayı düşünüyorum açıkçası.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Cengiz Han
Nemli yer bulabilirmiyim emin değilim evin içersinde. Direk bi çekmeceye koymayı düşünüyorum açıkçası.
Aynen hocam kapalı alan kafi. Ben son 1 senedir açık alana koyduğum için kurumuştu biraz.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Erhan Akçay
Genelde ağır hikayeli oyunlar ve bazen rekabetçi oyunlar oynuyorum hocam. Eğer Alan Wake 2 de yüksek ayarlarda Ray Tracing açık halde çok ısınmayacaksa sıkıntı yok.
Anladım fakat ona oturduğumuz yerden direk söyleyebilecemiz bir durum yok malesef ısınır ısnmaz diye :) o oyunda deneyip siz dersiniz artık son durumu.

Bazı oyunlar fazla yüklenir işlemciye mesela dead space ve last of us gibi , bu oyunları denedim işlemci 8/ 10 derece ısınabiliyor fazla. 65 olacağına 74 /75 ler gibi.

Son düzenleme:

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arif
Anladım fakat ona oturduğumuz yerden direk söyleyebilecemiz bir durum yok malesef ısınır ısnmaz diye :) o oyunda deneyip siz dersiniz artık son durumu.

Bazı oyunlar fazla yüklenir işlemciye mesela dead space ve last uf us gibi , bu oyunları denedim işlemci 8/ 10 derece ısınabiliyor fazla. 65 olacağına 74 /75 ler gibi.
Yani 80 üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Deneyip göreceğim artık.

Bünyamina

80+ Platinum
Top Bottom