Neler Yeni

Dark freezer x123 montaj yardım acil

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Arif
yok nereye tutunucak hocam. takman lazım ama içinden intel aparatı geliyo sen anakartın içinden çıkan amd aparatını takıcan
Hocam yanlış anlaşılmasın ben işlemcinin altına ve üstüne takılan aparatlardan bahsetmiyorum. Bu anakartın arkasına bir şey takılıyormuş sanırım ondan bahsediyorum. Sizde onu mu diyorsunuz?

Ekler

• Screenshot_2025-01-01-01-36-42-035_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-01-01-36-42-035_com.android.chrome.jpg
    1.1 MB · Hit: 6

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
ulaş dursun
Hocam yanlış anlaşılmasın ben işlemcinin altına ve üstüne takılan aparatlardan bahsetmiyorum. Bu anakartın arkasına bir şey takılıyormuş sanırım ondan bahsediyorum. Sizde onu mu diyorsunuz?
ben bu soğutucuda arkasına bir şey takmadım anakartın intelde en azından. amd anakart içinden üstüne takılan aparatlar gelmeli arkaya bişi geliyorsa tam bilmiyorum.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Arif
ben bu soğutucuda arkasına bir şey takmadım anakartın intelde en azından. amd anakart içinden üstüne takılan aparatlar gelmeli arkaya bişi geliyorsa tam bilmiyorum.
İşlemci ryzen 5 7500f. Üste alta takılması gereken aparatları anladım hocam ama videodaki bu aparatı anlamadım. Anakartın arkasına takılıyormuş diyorlar.

Çoook zor takılıyor , videodaki gibi yapıyorsan herşeyi gerisi tamamen zorlamakla alakalı ittirebildiğin kadar ittireceksin 2 taraftan, o strese değmez ben pişman olmuştum . 500tl fazla verip vidalı almak lazım. Her sene söküp takmak gerekicek bir de.

Top Bottom