Dark freezer x123 montaj yardım acil

yok nereye tutunucak hocam. takman lazım ama içinden intel aparatı geliyo sen anakartın içinden çıkan amd aparatını takıcan
Hocam yanlış anlaşılmasın ben işlemcinin altına ve üstüne takılan aparatlardan bahsetmiyorum. Bu anakartın arkasına bir şey takılıyormuş sanırım ondan bahsediyorum. Sizde onu mu diyorsunuz?

Ekler

• Screenshot_2025-01-01-01-36-42-035_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-01-01-36-42-035_com.android.chrome.jpg
    1.1 MB · Hit: 46
Hocam yanlış anlaşılmasın ben işlemcinin altına ve üstüne takılan aparatlardan bahsetmiyorum. Bu anakartın arkasına bir şey takılıyormuş sanırım ondan bahsediyorum. Sizde onu mu diyorsunuz?
ben bu soğutucuda arkasına bir şey takmadım anakartın intelde en azından. amd anakart içinden üstüne takılan aparatlar gelmeli arkaya bişi geliyorsa tam bilmiyorum.

ben bu soğutucuda arkasına bir şey takmadım anakartın intelde en azından. amd anakart içinden üstüne takılan aparatlar gelmeli arkaya bişi geliyorsa tam bilmiyorum.
İşlemci ryzen 5 7500f. Üste alta takılması gereken aparatları anladım hocam ama videodaki bu aparatı anlamadım. Anakartın arkasına takılıyormuş diyorlar.

Çoook zor takılıyor , videodaki gibi yapıyorsan herşeyi gerisi tamamen zorlamakla alakalı ittirebildiğin kadar ittireceksin 2 taraftan, o strese değmez ben pişman olmuştum . 500tl fazla verip vidalı almak lazım. Her sene söküp takmak gerekicek bir de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,771
Üyeler
192,498
Son üye
den1zxq
Geri