Obi.wanKenobi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 654
yok nereye tutunucak hocam. takman lazım ama içinden intel aparatı geliyo sen anakartın içinden çıkan amd aparatını takıcanPeki hiç onu takmadan yapabilir miyim?
yok nereye tutunucak hocam. takman lazım ama içinden intel aparatı geliyo sen anakartın içinden çıkan amd aparatını takıcanPeki hiç onu takmadan yapabilir miyim?
Hocam yanlış anlaşılmasın ben işlemcinin altına ve üstüne takılan aparatlardan bahsetmiyorum. Bu anakartın arkasına bir şey takılıyormuş sanırım ondan bahsediyorum. Sizde onu mu diyorsunuz?yok nereye tutunucak hocam. takman lazım ama içinden intel aparatı geliyo sen anakartın içinden çıkan amd aparatını takıcan
ben bu soğutucuda arkasına bir şey takmadım anakartın intelde en azından. amd anakart içinden üstüne takılan aparatlar gelmeli arkaya bişi geliyorsa tam bilmiyorum.Hocam yanlış anlaşılmasın ben işlemcinin altına ve üstüne takılan aparatlardan bahsetmiyorum. Bu anakartın arkasına bir şey takılıyormuş sanırım ondan bahsediyorum. Sizde onu mu diyorsunuz?
İşlemci ryzen 5 7500f. Üste alta takılması gereken aparatları anladım hocam ama videodaki bu aparatı anlamadım. Anakartın arkasına takılıyormuş diyorlar.ben bu soğutucuda arkasına bir şey takmadım anakartın intelde en azından. amd anakart içinden üstüne takılan aparatlar gelmeli arkaya bişi geliyorsa tam bilmiyorum.