Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Ryzen 5 9600X 8.763 TL

Gayet güvenilir
  2. E

🔥İndirim Ryzen 5 9600X 8.763 TL

Aynı fiyata r 7 7700 var 1735741881 yani b 650 alsan hoş olur ama ryzen 7 700 bak derim
  3. E

Penis kırılması yaşayan varmı

Reis bi doktora gitcenmi
  4. E

Teknobiyotik övme postu (Hak etti) | Raijintek Ampere 850w Platinum Hakkında

doğru diyosun kulanıcı hatası olmuş yinede yardımcı olmuşlar ama dediğim gibi yenisini gönderselermiş iyi olurmuş
  5. E

Teknobiyotik övme postu (Hak etti) | Raijintek Ampere 850w Platinum Hakkında

takarkenemin olmak gerekiyo ama bence pinleri düzeltmesi hat sıfırıyla değiştirmeliydi bence
  6. E

Rtx 4080 Super aldım hangi güç kablosunu kullanmalıyım

Sıkıntı olmaz psu dan geleni kulan
  7. E

7950x hava soğutucu yeter mi?

Bence çok sıkıntı olmaz bakarsın 80 dereceyi geçerse 360 mm alırsın anakartın nedir besliye bilcekmi
  8. E

50k gaming bilgisayar önerisi

Knk öneri vermesine velirizde şuan baya kıtlık vardı hazır sistemlerde zamlar gelcek ya
  9. E

Boy Uzatma Ameliyatı Yapılır mı❓❓

Knk yanlış anlama ama ap*** olma 3 cm için kemiklerinimi kırdırcan gerçekten
  10. E

İTOPYA 2. EL PARÇA MO VERİYOR

knk bence iade et son günler bi yılbaşı indirimi sistem bulalım sana zaten nerden alsan bide 8 k ya çıkar ya çıkmaz zaten senin o sisteme kimse zam yapmaz
  11. E

Amazon magıc güvenilirni

Aldım teşekür ederim indirim olmadı 1735557248 aynı satıcı 8900 tl ye n11 de ilan açmış kafayı yedirtir ** 1 aydır bekliyom iptal edimi 1735557260 150 tl oynuyo
  12. E

Amazon magıc güvenilirni

denicem sağol
  13. E

Amazon magıc güvenilirni

veyvalağ sence fiyat nasıl hocam dağa ucuza gelmişti o zaman param yoktu şimdide yıl başı gelcek diye acele etemek istiyorum
  14. E

Amazon magıc güvenilirni

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BXGYSYTN/ref=asc_df_B0BXGYSYTN1734937020000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BXGYSYTN&linkCode=asn&psc=1 bunu tray olarak alcam magıc güvenilir mi? amazonda var arada biliyorum fiyat çok ucuz değil ama yılbaşı geliyo pc bitirmem lazım fiyatıda...
  15. E

Glorious XL Mousepad 134TL+Kargo

boyutları kaça kaç
  16. E

YENI YILDA EV KİRASINI NE KADAR YAPMALIYIM?

hangi şehir
  17. E

Sağlam Dizi Önerisi

The walking dead izle bak kesin izlediğim en iyisi
  18. E

Ölü piksel mi sıkışmış piksel mi

ölü iade edemesin zaten
  19. E

AMD Ryzen 7 9700X 105w tdp bios alan en ucuz anakart

knk bi fiyat versen a 620 mi verek reis
  20. E

Yardım Vatan'dan alınan PSU iade edilebilir mi?

knk senadamlara deme test edip vericem o beğenmeyenler için sen yap testini sorun devam ederse iade edersin kutuya zalar verme her ambalajıda açma
Top Bottom