Neler Yeni

Yardım Vatan'dan alınan PSU iade edilebilir mi?

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Merhaba, bilgisayarım yük altında güç kesiyor sorunun güç kaynağından olduğunu düşündüğüm için Vatan'dan PSU almaya gideceğim ancak denediğimde sorun güç kaynağından değilse iade edebilir miyim?

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
EREN
Merhaba, bilgisayarım yük altında güç kesiyor sorunun güç kaynağından olduğunu düşündüğüm için Vatan'dan PSU almaya gideceğim ancak denediğimde sorun güç kaynağından değilse iade edebilir miyim?
bu onları ilgilendirmez ama 14 gün iade hakın var diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yinede bence sen bi bilgisayarcıya götür istersen başka bi psu ile denesin ler

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu onları ilgilendirmez ama 14 gün iade hakın var diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yinede bence sen bi bilgisayarcıya götür istersen başka bi psu ile denesin ler
Bilgisayarcı yakınımda veya tanıdığım yok hocam. En iyi taktik olarak alıp iade etmek diye düşündüm ama başka forumda internetten alınca iade olurda mağazadan olursa olmuyor dedi ne kadar doğrum

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
EREN
Bilgisayarcı yakınımda veya tanıdığım yok hocam. En iyi taktik olarak alıp iade etmek diye düşündüm ama başka forumda internetten alınca iade olurda mağazadan olursa olmuyor dedi ne kadar doğrum
doğru söylemiş interneten al en iyisi

xTURANN

80+ Silver
Mağazadan aldığında iade olmuyor. Görerek, bilerek alıyorsun.

İnternette 14 gün iade hakkın var.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
İsmail
Ben geçen ay boşluğuma gelip hyperx mini kulaklık aldım eve bi geldim çok ufak mağazadan aldım kutuuyu hiç açmadığım halde görevli bana kulaklık hijyen gereği iade almıyoruz demişti. Bende kibarca haklısınız boşluğuma geldi başka bir kulaklık alacağım üzerine apra koyup değişim yapacağım ama olmuyorsa sizinde göreviniz haklısınız demiştim. Adam tamam ben iade alıyorum demişti O an anladım tatlı dil ile bazen bir şeyler çözülüyor.

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
OMER FARUK
aldığın cihazda sorun varsa cihaza,kutusuna zarar vermemişsen iade ederler 2 ay önce vatandan sistem almıştım sistemde sıkıntı çıkmıştı zaten sistemide kendileri kurmuştu sistemi aldıktan 1 gün sonra gittiğimde anında para iadesi yaptılar ( para iadesi aldığında o parayı sadece vatanda harcama yapabiliyorsun ücret iadesini bu şekilde alabildim)

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
knk senadamlara deme test edip vericem o beğenmeyenler için sen yap testini sorun devam ederse iade edersin kutuya zalar verme her ambalajıda açma
Ben geçen ay boşluğuma gelip hyperx mini kulaklık aldım eve bi geldim çok ufak mağazadan aldım kutuuyu hiç açmadığım halde görevli bana kulaklık hijyen gereği iade almıyoruz demişti. Bende kibarca haklısınız boşluğuma geldi başka bir kulaklık alacağım üzerine apra koyup değişim yapacağım ama olmuyorsa sizinde göreviniz haklısınız demiştim. Adam tamam ben iade alıyorum demişti O an anladım tatlı dil ile bazen bir şeyler çözülüyor.
Aynen bende o şekilde test edicem falan demeyeceğim. Kutuyu dikkatli acıcam eğer sorun ekran kartındaysa gider iade ederim.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
aldığın cihazda sorun varsa cihaza,kutusuna zarar vermemişsen iade ederler 2 ay önce vatandan sistem almıştım sistemde sıkıntı çıkmıştı zaten sistemide kendileri kurmuştu sistemi aldıktan 1 gün sonra gittiğimde anında para iadesi yaptılar ( para iadesi aldığında o parayı sadece vatanda harcama yapabiliyorsun ücret iadesini bu şekilde alabildim)
knk senadamlara deme test edip vericem o beğenmeyenler için sen yap testini sorun devam ederse iade edersin kutuya zalar verme her ambalajıda açma
PSU almaya gidiyorum şuan eğer sıkıntı onda değilse iade ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,984
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom