Neler Yeni

Amazon magıc güvenilirni

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
İsmail
1 ay önce n11'den aldım magic mağazasından amazondaki de aynı mağaza ürün sağlam geliyor 2 yıl garantisi var faturası falan hepsi kutuda geliyor güvenle alabilirsin. Zaten kutuyu öyle bir paketliyorlar ki açarken ter döktüm. Senin işlemcinin de fiyatı en ucuzu orada muhtemelen başak fiyat bulamadım ucuz
1735552523384.png

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
EREN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 ay önce n11'den satın alınan sihirli mağazanın amazondaki aynı mağaza ürün sağlam geliyor 2 yıl garanti var faturası falan hepsi kutuda geliyor alabilirsinizsin. Zaten kutuyu öyle bir paketliyorlar ki açarken ter döktüm. Senin işlemcinin fiyatı en ucuzu orada muhtemelen başak fiyat görmemiş ucuz
Alıntıyı görüntüle
veyvalağ sence fiyat nasıl hocam dağa ucuza gelmişti o zaman param yoktu şimdide yıl başı gelcek diye acele etemek istiyorum

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
İsmail
veyvalağ sence fiyat nasıl hocam dağa ucuza gelmişti o zaman param yoktu şimdide yıl başı gelcek diye acele etemek istiyorum
Şuan alınabilecek fiyat zamlanabilir ben kendi işlemcimi aldıktan 2 saat sonra 1000TL zam gelmişti ucuzlucak diye beklemiyorum artık sonrasında keşke alsaydım olur. Amazonda şuan şey var uygulamadan alırsan 200TL promosyon sana çıkarsa al kullan 200TL indirim olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan alınabilecek fiyat zamlanabilir ben kendi işlemcimi aldıktan 2 saat sonra 1000TL zam gelmişti ucuzlucak diye beklemiyorum artık sonrasında keşke alsaydım olur. Amazonda şuan şey var uygulamadan alırsan 200TL promosyon sana çıkarsa al kullan 200TL indirim olur
Sanırım link bozuk bilmiyorum uygulamadan ürüne gelince çıkar belki

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
EREN

denicem sağol

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
baba merhaba

Amazon satıcısında kullanılabilir o dediğin olay

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
EREN
Aldım teşekür ederim indirim olmadı

1 ay önce n11'den aldım magic mağazasından amazondaki de aynı mağaza ürün sağlam geliyor 2 yıl garantisi var faturası falan hepsi kutuda geliyor güvenle alabilirsin. Zaten kutuyu öyle bir paketliyorlar ki açarken ter döktüm. Senin işlemcinin de fiyatı en ucuzu orada muhtemelen başak fiyat bulamadım ucuz
Alıntıyı görüntüle
aynı satıcı 8900 tl ye n11 de ilan açmış kafayı yedirtir ** 1 aydır bekliyom iptal edimi

150 tl oynuyo

Son düzenleme:
Top Bottom