Neler Yeni

Sağlam Dizi Önerisi

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Merhaba, daha yeni Vis a Vis dizisini bitirdim ve hangi diziyi izlesem bilemedim. Bana güzel bir dizi önerirseniz sevinirim, çok severek izlediğim diziler; Game Of Thrones - Breaking Bad - The Witcher - Lucifer - Lost - La Case De Papel - Wednesday - The Last Of Us - All Of Us Are Dead - Squid Game - Stranger Things - The 100 - The Punisher - Peaky Blinders - The Walking Dead - Teen Wolf - Fallout - Prison Break - The Originals - bu dizilere göre dizi önerisi bekliyorum :)
Mahsun j

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Reşit Akalın
Hocam ben anime önerecem. Bu animede öyle şeker grafikler renkli dünya felan yok.
Attack on Titan

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Donald
tulsa king

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
EREN
Merhaba, daha yeni Vis a Vis dizisini bitirdim ve hangi diziyi izlesem bilemedim. Bana güzel bir dizi önerirseniz sevinirim, çok severek izlediğim diziler; Game Of Thrones - Breaking Bad - The Witcher - Lucifer - Lost - La Case De Papel - Wednesday - The Last Of Us - All Of Us Are Dead - Squid Game - Stranger Things - The 100 - The Punisher - Peaky Blinders - The Walking Dead - Teen Wolf - Fallout - Prison Break - The Originals - bu dizilere göre dizi önerisi bekliyorum :)
The walking dead izle bak kesin izlediğim en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,987
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom