Arama sonuçları: *

1. Kıtalararası balistikfüze

Avm'de çalışan biri için yiyecek önerileri

smoothie o an evde ne varsa katıyorum genelde ya. doyurucu olsun diye yulaf garanti oluyor kahvaltıyada cırpılmıs yumurta,tost,hindi fümeli sandvic,bazen pankeki aksam yapmıyorum sabah yapıp hem kahvaltıya yiyorum hem okula,krep veya önceki günden kalan corba felan varsa onu ısıtıp içiyorum gec...
  2. Kıtalararası balistikfüze

İçki İçenlerde Neden Duyurma İsteği Var?

Evet havalı değiller ama bizim bunu konuşmamız bile onları havalı yapıyor senin yapamadığını onlar yaptığı için kıskandığından felan dile getiriyordundur bunu yapabilecek durumda olsan takmazsın zaten kafaya
  3. Kıtalararası balistikfüze

Ben okula giderken genelde yulafla granola,,pankek,smoothie,tavuk pilav,körili makarna felan yapıyorum 1gece öncesinden sende yapabilirsin körili makarna soğuyunca tadı baya bi bozuluyor ama genede yiyorum fena değil
  4. Kıtalararası balistikfüze

🔥🔥Asus Rog Falchion RX Low Profile Wireless Klavye 4999TL🔥🔥

Hocam bende acilmiyor link klavyenin model veya foto varmi beyaz rog klavye bakiyorum
  5. Kıtalararası balistikfüze

Zamanınız ne kadar ki hocam? Yemek arasina girmeden getir,Yemeksepeti vb. Yerlerden sipariş verin
  6. Kıtalararası balistikfüze

carrefour veya ikeanın restorant bölümünde daha dengeli besinler mevcut sanırım oralara bak istersen
  7. Kıtalararası balistikfüze

E-ticaret yapanlar için bu soru

hocam amazonda ne yapmıştınız daha önce? 10k $ ayırabilirim bende amazondan e ticaret yapmayı düşünüyorum
  8. Kıtalararası balistikfüze

Yardım Bilmeden Çin'e yasaklı bir şey göndermek

E gideceği yerde Türkler coğunlukta değilmi zaten belli olmaz gümrük memuru Türk’tür bence
  9. Kıtalararası balistikfüze

Yardım Bilmeden Çin'e yasaklı bir şey göndermek

Hocam ilk basta mektubu açacaklarını düşünmüyorum ki acarlarsa bile onlarda etten kemikten insan mektubun icerigi temizse gecirirler en kötü çöpe atarlar diye düşünüyorum ama ters birine denk gelirseniz polise iletilirse bu durum alıcı ve siz sıkıntı yaşayabilirsiniz öyle bişey olursada alıcının...
  10. Kıtalararası balistikfüze

Diş Teli Alt Üst ikisi birden takılır mı?

Ben ikisi bir takılıyor sanıyordum benimde taktırmam gerekiyor alt dişlerim cok düzgün ama üst dişlerimde bir o kadar kötü özelde mi yaptiriyorsunuz hocam?
  11. Kıtalararası balistikfüze

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Ohoooo sen o kafadaymissin zaten git konus kaybedersende kız mı yok reddederse az maymunluk yap biyerleri kalkmasin hatta büyük ihtimal bidaha görmiceksin bile
  12. Kıtalararası balistikfüze

NAYS 28-29 Aralık Kampanyası 500/100🔥

680a apple adaptör alacam 320 lira (max 500) ne alınır
  13. Kıtalararası balistikfüze

🔥İndirim 🔥🔥 MSI MAG CORELIQUID M360 - 3.190 ₺ 🔥

240lıgı var stok fanla +90 derece gezen islemciyi 50-60 arasında tutuyor max 61 gördüm iyi fiyatmis alınır
  14. Kıtalararası balistikfüze

Ete Hangi Baharatları Kullanıyorsunuz

Kekik ve karabiber atıp pisiririm piştikten sonra tuz atarsam atarım başka baharat atmam, et yemek istiyorum
  15. Kıtalararası balistikfüze

Beyler bende odunluk var mı?

Buyurun demek yerine tanışıyor muyuz felan demen daha iyi olurdu ama bosver iyi yapmissin kiza bak sohbetin olmayanla takiplesmiyor musun diyor
  16. Kıtalararası balistikfüze

Bannerlord Gelişemiyorum Para Kasamıyorum

ticaret söylentilerine göre ticaret yapsana iyi para bırakıyor
  17. Kıtalararası balistikfüze

Bu forma ne kadar eder

Orijinal demi forma
  18. Kıtalararası balistikfüze

İPad’de kesinlikle kullanmalısın dediğiniz uygulamalar var mı?

Merhabalar soru başlıktadır iPad 10.nesil ve Apple Pencil 1.nesil satın aldım işlerimi kolaylaştıracak neler yapabilirim bu tablette
  19. Kıtalararası balistikfüze

🔥İndirim Apple Air M3 16GB RAM 256GB SSD 13" Macbook 42.000 tl

https://amzn.eu/d/09ZT0wl 9 taksit var
Top Bottom