Gurkanpiro
80+ Platinum
bir şey olmaz gidersede bilmiyordum vesaire gibi yalanlar at
Eyvallah hocam deneyeceğim.bir şey olmaz gidersede bilmiyordum vesaire gibi yalanlar at
yav hocam kafayı mı yediniz ben makarasına yazdım diğer arkadaşlarda öyledir mektubu açmazlar bile,kimse gelipte size bir şey yapamazHocam abartmayın ya da şaka yapmayın bu konuda çünkü en ufak şakada bile endişem artıyor. Dediğiniz gibi gitmemem en mantıklısı. Ancak ne zamana kadar bu.... Şu üstteki arkadaşın dediği sizi evinizden alırlar şeyi çok korkuttu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kadar korkuyor olmasam konu da açmazdım şakaya gelemiyorum şu an gerçekten.
Bunlar çok saçma kurallar gitmediğin için bilemezsin pek bir şey olmazEyvallah hocam deneyeceğim.
Bi bayrak gönderdin diye çinden adam yollayacaklar değil ya.İnşallah bir şey olmaz..
yav hocam kafayı mı yediniz ben makarasına yazdım diğer arkadaşlarda öyledir mektubu açmazlar bile,kimse gelipte size bir şey yapamaz
DoğrudurBi bayrak gönderdin diye çinden adam yollayacaklar değil ya.
Anlamadım tam hocamBunlar çok saçma kurallar gitmediğin için bilemezsin pek bir şey olmaz
açsalar ne olacak çinin ajanları sizi kaçıracak mı mektubun ıcerıgıne bakarlar en fazla sorun yoksa gecırırlerGümrükte açarlar diyor çoğu kişi ondan böyle endişeliyim zaten.
Doğrudur
Anlamadım tam hocam
Mesela yaşamadığını yerdeki kuralları bilemezsinGümrükte açarlar diyor çoğu kişi ondan böyle endişeliyim zaten.
Doğrudur
Anlamadım tam hocam
Geçirmezlerse iade mi ederler imha mı sizce?açsalar ne olacak çinin ajanları sizi kaçıracak mı mektubun ıcerıgıne bakarlar en fazla sorun yoksa gecırırler
Aynen öyle bende öyle düşündüm ilk başta.Mesela yaşamadığını yerdeki kuralları bilemezsin
hocam geçırmezlerse niye iade etsinler bence iade edilmez,ne yazdınız ?Geçirmezlerse iade mi ederler imha mı sizce?
Aynen öyle bende öyle düşündüm ilk başta.
Doğum günü kutlama mektubu. Ve arkadaşımın babasının vefatı için baş sağlığı cümleleri. Ve birde birkaç Türk millieyçiliğini vurgulayan cümle. Türkiye Türkçesi, İngilizce ve Uygur Türkçesi el yazması şeklinde yazdım 3 A4 kağıdı. Ama Uygur Türkçesi metinde Türk milliyetçiliği ile ilgili bir yazı yoktu.hocam geçırmezlerse niye iade etsinler bence iade edilmez,ne yazdınız ?
Başlığı ise 4 dilde (Türkiye Türkçesi, İngilizce, Uygur Türkçesi ve Basitleştirilmiş Çince) yazdım.hocam geçırmezlerse niye iade etsinler bence iade edilmez,ne yazdınız ?