DutchVanDerLinde.
80+ Bronze
Valla bu sene takip etmeme kararı aldım ben o yüzden yoksa arkadaş bi dansöz izlese keyfi yerine gelebilirYılbaşı gecesi bu saatte uyunur mu daha dansöz çıkmadı TVye.

Valla bu sene takip etmeme kararı aldım ben o yüzden yoksa arkadaş bi dansöz izlese keyfi yerine gelebilirYılbaşı gecesi bu saatte uyunur mu daha dansöz çıkmadı TVye.
Hocam adres mevcutsa iyi olur aslındaValla bu sene takip etmeme kararı aldım ben o yüzden yoksa arkadaş bi dansöz izlese keyfi yerine gelebilir![]()
hocam çin istihbaratının eline ulaşırsa yanarsın bence sen amerikaya sığınma talebinde bulun![]()
Cidden dalga geçmeyin ya. Ciddi sormuştumMühebbet yersin büyük ihtimalle.
varsa böyle bir şey hemen bir mektup hazırlıyorum amerika bekle beni.hocam çin istihbaratının eline ulaşırsa yanarsın bence sen amerikaya sığınma talebinde bulun![]()
Bisey olmaz.Cidden dalga geçmeyin ya. Ciddi sormuştum![]()
bir şey olmaz ya. ben şimdi mapsten bir adres bulup bayrak yollasam adamı mı içeri alacaklar. imha edilir geçer.Dalga geçmeyin lütfen ya
Cidden dalga geçmeyin ya. Ciddi sormuştum![]()
Bisey olmaz.
bir şey olmaz ya. ben şimdi mapsten bir adres bulup bayrak yollasam adamı mı içeri alacaklar. imha edilir geçer.
İnşallah bir şey olmaz..ya hocam sence ne yapacaklar ? belki ülkeye girersen sorguya çekebilirler bu olur çok kasma benceyani suikast falan olmaz
iyi fikir ha iltica için çok zorda kalınırsa yapılır bunu yollarım kaset olarak çine direkt eve çin komünist partisi gelirvarsa böyle bir şey hemen bir mektup hazırlıyorum amerika bekle beni.
Kahkaha attım yaiyi fikir ha iltica için çok zorda kalınırsa yapılır bunu yollarım kaset olarak çine direkt eve çin komünist partisi gelir