Neler Yeni

E-ticaret yapanlar için bu soru

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf
Merhabalar e- ticaret yapmak istiyorum daha öncesinde amazonda dropshipping tecrübem var ama sürdürülebilir değil diye bıraktım şimdi tekrar e- ticaret işini öğrenmek istiyorum faka YouTube girdiğimde çok fazla karışık şeyler var ve hepsi genel olarak shopier dropshipping veya Ebay arkadaşlar Trendyola mi girmeliyim amazonda ki iş modellerine mi girmeliyim yoksa bu shopier dedikleri cidden kazandiriyormu Allah aşkına bana biri yardımcı olsun sermayem 30 bin TL

Buğrahan Mert

80+ Silver
Merhabalar e- ticaret yapmak istiyorum daha öncesinde amazonda dropshipping tecrübem var ama sürdürülebilir değil diye bıraktım şimdi tekrar e- ticaret işini öğrenmek istiyorum faka YouTube girdiğimde çok fazla karışık şeyler var ve hepsi genel olarak shopier dropshipping veya Ebay arkadaşlar Trendyola mi girmeliyim amazonda ki iş modellerine mi girmeliyim yoksa bu shopier dedikleri cidden kazandiriyormu Allah aşkına bana biri yardımcı olsun sermayem 30 bin TL
30kya al sat yapsan kısa sürede daha çok kazanırsın bence o aradada kendince araştırıp istediğine başvursan daha iyi olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Talha Açıkgöz
hocam amazonda ne yapmıştınız daha önce? 10k $ ayırabilirim bende amazondan e ticaret yapmayı düşünüyorum

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Şuan ki pazaryerlerinde küçük bir satıcı iş yapamaz. Üretici değilsen, ürünü ya maliyetine yada çok düşük kar ile satması gerekiyor. İade prosedürleri kişisel bakım haricinde tamamen müşteri odaklı.

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan ki pazaryerlerinde küçük bir satıcı iş yapamaz. Üretici değilsen, ürünü ya maliyetine yada çok düşük kar ile satması gerekiyor. İade prosedürleri kişisel bakım haricinde tamamen müşteri odaklı.
Aslında doğrusunuz fakat bu çok yüksek karlı satiş yapamayacağınız anlamına gelmez yurt dışında trend olan ürün veya işlevli olan bir ürün bulup amazonda veya etsy Ebay de trendyolda veya Hepsiburada da satabilirsiniz fakat bu ürünleri bu türk pazar yerlerinde satan olmaması lazım ki siz bu üründen reklam sayesinde istediğiniz kar marjini koyup satabilesiniz

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
mehmet ali soylu
3 senedir eticaretten hayatımı kazanıyorum.

Amazon düşünürsen private label eğitmen önerim: furkan bircan Gerekli sermaye min: 1500 USD (eğitim hariç)
veya wholesale iş modellerini düşün eğitmen önerim: Özden Doğan Gerekli sermaye min :4-5k USD (eğitim hariç)

Shopify tarafında alabilecceğin en iyi danışmanlık milyonercommerce eğitimidir. Eğitim harici min 500 usd sermaye gerekir.

Aralarında en hızlı para kazanabilecceğin iş shopify dropshippingdir.

Top Bottom