Neler Yeni

🔥🔥Asus Rog Falchion RX Low Profile Wireless Klavye 4999TL🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer
önerebileceğiniz akko klavye var mı gaming genden bakıyorum bütçem 6k
Monsgeek m1w gelirse stoklara 4k fiyatıyla rakipsiz. Ocak ayı içerisinde gelebilir tekrar stoklara. Beklemem derseniz 5075b pluslara bakabilirsiniz ses ve genel kalite açısından çok başarılılar.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer

goku010203

80+ Bronze
Aynen kanzi bir tek sen akıllısın. Switch'in basım ömrüne, tepkimesine vs baksan anlayacağım da rengi tamamen zevk meselesi. Boş boş konuşup bir de cahil diyorsun :)
Bana burda basım ömrü, tepkimesine vs. bakarak açıklama mı yapıyorsun da böyle konuşuyorsun? Git bi alternatiflerine göz at bakalım 5k bütçede manyetik klavye alırım bundan 10 kat daha iyi Asus rog etiketi basılınca hemen nasıl da koşuyorsunuz çok komiksiniz. Açıklamasında red switch diyor biliyorum birkaç tür red switch tipi var ama isterse en özel red switch olsun bu bunu alternatiflerinden daha üstün bi klavye mi yapacak? Sadece konuşmak için konuşuyorsunuz laf salatasısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürünü 5-6 aydır kullanıyorum. Fabrikasyon olarak Lubed (Yağlanmış) Switch ve Foam döşeli kasa ile geliyor. Hiç abartısız tek şarjla 1,5 ay kullanıyorum. Bu rakamlara 2. el bile yok. Hissiyatı, kalitesi mükemmel

Alacak arkadaşlara tavsiyem, 3k bütçe için güzel bir klavye.

Yo haklı. Switchler rengine göre değil karakteristiğine göre değerlendirilir. Akkonun blue switchleri clicky değil linear mesela.
Yani? Giriş gelişme gelişme 🤣🤣

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer
Bana burda basım ömrü, tepkimesine vs. bakarak açıklama mı yapıyorsun da böyle konuşuyorsun? Git bi alternatiflerine göz at bakalım 5k bütçede manyetik klavye alırım bundan 10 kat daha iyi Asus rog etiketi basılınca hemen nasıl da koşuyorsunuz çok komiksiniz. Açıklamasında red switch diyor biliyorum birkaç tür red switch tipi var ama isterse en özel red switch olsun bu bunu alternatiflerinden daha üstün bi klavye mi yapacak? Sadece konuşmak için konuşuyorsunuz laf salatasısınız.

Alacak arkadaşlara tavsiyem, 3k bütçe için güzel bir klavye.

Yani? Giriş gelişme gelişme 🤣🤣
Ne yani :D Switchle alakalı dediğin şeye yorum yaptım yanlış olduğu için. Benim için alınacak bir ürün değil zaten linkteki ürün.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,116
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom