direk balon yapar bu ürünler teste tabi tutulur madem sorunlu neden satışa çıkar.Siz ve başka kullanıcılar sorun yaşamış olabilirler ancak sizin yaşadıklarınız markayı balon yapmaz.
Milyonlarca ürün üretiliyor, sorun tabii ki yaşanacak yaşanmaz olur mu? Ama bu kadar memnun kullanıcı varken markaya sallamanız boş hocam ne demek isterseniz deyin kullananlar memnun ki kullanıyor. Ben ürün alırken ilk Asus alternatiflerine bakıyorum (Ekipman Hariç)direk balon yapar bu ürünler teste tabi tutulur madem sorunlu neden satışa çıkar.
kar etmek için mi acaba sonra bütün bozuk ama çalışan vaziyette ürünleri birleştirip indirim adı altında satışa çıkarmak ve bir çok kişiyi bile bile mağdur etmek
örnek bak adama
Bu düzeyde bir şey kullanmadığınızı düşünüyorum. Sırf hissiyatı için aldım konudaki klavyeyiLow profile mekanik klavyelerin hissiyatı gerçekten berbat, hissiyat seviyorsanız yanından geçmeyin.
Ekipman konusunda bence de balon, önceki nesil falchion bataryası hariç tam bir fiyasko bence. Aynı şekilde Rog Keris Wireless isminin hakkını veren bir ürün xD. malzeme kalitesi zayıf ve özellikle çoğu klavyesinin keycap'i kronik kırılıyor.Kusura bakmayın ama asus aksesuar konusunda tam bir balon, ancak milletin yaptığını kopyalar. Hem geriden geliyor hem hepsinden pahalı satıyor Haspam.
Al sana Asus gördün mü millet neler çekiyor bu markadan.ASUS'a balon diyip evinde hangi marka komponentleri kullandığını merak ediyorum MSI dersin umarım biraz gülme krizine girerim
bence asus sadece ekran kartı yapmalı. Geri kalan tüm ürünleri kronik sorunlu özellikle laptopları. Duymadığım şikayet kalmadı çevremde. Laptoplarından uzak durun (Tuf, zenbook serisi)Milyonlarca ürün üretiliyor, sorun tabii ki yaşanacak yaşanmaz olur mu? Ama bu kadar memnun kullanıcı varken markaya sallamanız boş hocam ne demek isterseniz deyin kullananlar memnun ki kullanıyor. Ben ürün alırken ilk Asus alternatiflerine bakıyorum (Ekipman Hariç)
Zaten şu cümlenizin (birden fazla sıkıntılı parçalarla sistem yapıldı indirim adı altında bir çok kişiye satıldı) türkçesi; İtopya geri gelen iade ürünlerini sistem şeklinde millete iteledi demek burada Asus'la ne alakası var olayın? Bozuk ürün geri iade olur, firma da resmi distrübitöre yollar. Adamlar yollamayıp millete satmış. Klasik itopya işte ne bekliyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu düzeyde bir şey kullanmadığınızı düşünüyorum. Sırf hissiyatı için aldım konudaki klavyeyi
Ekipman konusunda bence de balon, önceki nesil falchion bataryası hariç tam bir fiyasko bence. Aynı şekilde Rog Keris Wireless isminin hakkını veren bir ürün xD. malzeme kalitesi zayıf ve özellikle çoğu klavyesinin keycap'i kronik kırılıyor.
ASUS Ekosistemi kullandım şu yıla kadar Armory Create dışında her şeyinden çok memnunum, herkes de memnun ki böyle değerli bir marka. Arkadaş sorun yaşamış olabilir her şey herkese sorun yaşatabiliyor. Balon demek ayrı memnun değilim demek ayrı. Biri bir iddia içeriyor biri de kişisel deneyim içeriyor.Al sana Asus gördün mü millet neler çekiyor bu markadan.
Ekipman konusuna katılıyorum. Bu Rog Falchion RX, Rog Azoth harici ekipmanları bence de işe yaramaz. Laptop'a gelirsek Tuf'ların sadece 2020 A15 kasaları sorunlu. 2 sene 2021 F15, 1.5 sene 2023 A15, şuanda da 3-4 aydır farklı bir 2023 A15 kullanıyorum çoğu marka modele taş çıkarır. Kronik sorunu vs yok. Zenbook'ları bilmiyorum ama Tuf'un 2020 A15'ten dolayı adı çıktı hocam.Al sana Asus gördün mü millet neler çekiyor bu markadan.
bence asus sadece ekran kartı yapmalı. Geri kalan tüm ürünleri kronik sorunlu özellikle laptopları. Duymadığım şikayet kalmadı çevremde. Laptoplarından uzak durun (Tuf, zenbook serisi)
G915 tkl var hocam bende bunların atası. Geçtiğim güne lanet olsun o kadar diyorum aula f75 aldım sonunda mekanik kullandığımı hatırladım.Milyonlarca ürün üretiliyor, sorun tabii ki yaşanacak yaşanmaz olur mu? Ama bu kadar memnun kullanıcı varken markaya sallamanız boş hocam ne demek isterseniz deyin kullananlar memnun ki kullanıyor. Ben ürün alırken ilk Asus alternatiflerine bakıyorum (Ekipman Hariç)
Zaten şu cümlenizin (birden fazla sıkıntılı parçalarla sistem yapıldı indirim adı altında bir çok kişiye satıldı) türkçesi; İtopya geri gelen iade ürünlerini sistem şeklinde millete iteledi demek burada Asus'la ne alakası var olayın? Bozuk ürün geri iade olur, firma da resmi distrübitöre yollar. Adamlar yollamayıp millete satmış. Klasik itopya işte ne bekliyorsunuz?
Bu düzeyde bir şey kullanmadığınızı düşünüyorum. Sırf hissiyatı için aldım konudaki klavyeyi
Ekipman konusunda bence de balon, önceki nesil falchion bataryası hariç tam bir fiyasko bence. Aynı şekilde Rog Keris Wireless isminin hakkını veren bir ürün xD. malzeme kalitesi zayıf ve özellikle çoğu klavyesinin keycap'i kronik kırılıyor.
Valla ben de asus rog kulaklık aldım bu asustan berbat ötesiAl sana Asus gördün mü millet neler çekiyor bu markadan.
bence asus sadece ekran kartı yapmalı. Geri kalan tüm ürünleri kronik sorunlu özellikle laptopları. Duymadığım şikayet kalmadı çevremde. Laptoplarından uzak durun (Tuf, zenbook serisi)